Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bisex lett, engem nem akar elveszíteni, hogyan tovább? A többi lent
Különbözõ okok miatt egy rövid idõre elköltözött, most távol élünk egymástól, és kiderült hogy férfiakhoz is vonzódik. A barátai szinte mind melegek, jól erzi magat velük, együtt laknak, borotválja lábait,kezeit, folyton a kinézetével,öltözködésével foglalkozik stbstb
Nekem nem vallja be hogy bisex, várja hogy talizzunk .
Engem is kíván. Mi a véleményetek? Ilyenkor mit kellene tegyek vagy ennek már amugyse nincs értelme ?
Elolvastam a kérdésedet. Kettöször.
Mi a baj?
Miért nincs értelme? Mert borotválkozik? Vannak fura emberek, nagy cucc.
Eddig is biritválkozott s nem zavart. Ha zavar, kérd meg h ne tegye.
De miért ne lenne értelme, mintha valami űrlény lenne.
Ha bírja a gyomrod, nem félsz, hogy valamilyen betegséget, pl. AIDS-et kapsz, magánügy.
Én azt sem engedném meg, hogy megfogja a kezemet.
Sajnálom. Undorodom. Ezt sem tudom befolyásolni,
mint pl. az egyéb allergiámat.
20-asnak!
Olyan nem létezik, hogy "homofóbia".
Csak természetes és természetellenes létezik.
Hogy milyen ideológiát szőnek a természetellenes,
beteg magatartás köré, és mivel bélyegzik meg azokat,
akik ezt elvetik, akik undorodnak, az lényegtelen.
A kérdezőt nyilván az egészséges ösztönei vezették,hogy nyilvánosan is elgondolkodjék rajta, hogy mit kezdjen
egy ilyen élethelyzettel. Ugyanis ő -úgy tűnik-, normális. Csak megzavarják kissé a természetellenes
magatartásokat erőszakolóknak a bélyegei.
Én, amint tudomást szereznék és meggyőződnék róla,
azonnal megszakítanám vele a párkapcsolatot.
Hogy mint ismerőst elfogadnám, az más kérdés.
Ember, az ember, akkor is az, ha fogyatékos: süket, vak, sánta, vagy homoszexuális.
Hiába az ideológiák, úgy, mint minden fogyatékos, emberi mivoltában egyenlő az egészséges emberekkel.
Mint homoszexuális is alapvető jogait tekintve egyenlő jogokkal bír, de soha nem lesz egyenrangú a heteroszexuálisokkal, mert a természet törvényeit tagadja. A természet törvénye pedig: AZ ÉLET
25-ös vagyok folytatom:
Tehát a természet törvénye: AZ ÉLET, és az ÉLET TOVÁBBADÁSA. A homoszexualitás a természet törvényeinek értelmében: zsákutca.
Nem bántom, emberi mivoltában elfogadom, de a homoszexualitását nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!