Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom bisex lett, engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bisex lett, engem nem akar elveszíteni, hogyan tovább? A többi lent

Figyelt kérdés

Különbözõ okok miatt egy rövid idõre elköltözött, most távol élünk egymástól, és kiderült hogy férfiakhoz is vonzódik. A barátai szinte mind melegek, jól erzi magat velük, együtt laknak, borotválja lábait,kezeit, folyton a kinézetével,öltözködésével foglalkozik stbstb

Nekem nem vallja be hogy bisex, várja hogy talizzunk .

Engem is kíván. Mi a véleményetek? Ilyenkor mit kellene tegyek vagy ennek már amugyse nincs értelme ?

2019. ápr. 25. 21:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha bírja a gyomrod?!
2019. máj. 7. 01:41
 22/27 anonim ***** válasza:

Elolvastam a kérdésedet. Kettöször.

Mi a baj?

Miért nincs értelme? Mert borotválkozik? Vannak fura emberek, nagy cucc.

Eddig is biritválkozott s nem zavart. Ha zavar, kérd meg h ne tegye.

De miért ne lenne értelme, mintha valami űrlény lenne.

2019. máj. 11. 12:45
 23/27 A kérdező kommentje:
Azert mert sraccal is akar szexelni , nekem nem modmndta így direktbe, csak tett hasonlo megjegyzest rá, mastol viszont hallottam hogy tenyleg kipróbálna.
2019. máj. 11. 13:00
 24/27 anonim ***** válasza:

Ha bírja a gyomrod, nem félsz, hogy valamilyen betegséget, pl. AIDS-et kapsz, magánügy.

Én azt sem engedném meg, hogy megfogja a kezemet.

Sajnálom. Undorodom. Ezt sem tudom befolyásolni,

mint pl. az egyéb allergiámat.

2019. máj. 11. 13:22
 25/27 anonim ***** válasza:
34%

20-asnak!

Olyan nem létezik, hogy "homofóbia".

Csak természetes és természetellenes létezik.

Hogy milyen ideológiát szőnek a természetellenes,

beteg magatartás köré, és mivel bélyegzik meg azokat,

akik ezt elvetik, akik undorodnak, az lényegtelen.

A kérdezőt nyilván az egészséges ösztönei vezették,hogy nyilvánosan is elgondolkodjék rajta, hogy mit kezdjen

egy ilyen élethelyzettel. Ugyanis ő -úgy tűnik-, normális. Csak megzavarják kissé a természetellenes

magatartásokat erőszakolóknak a bélyegei.

Én, amint tudomást szereznék és meggyőződnék róla,

azonnal megszakítanám vele a párkapcsolatot.

Hogy mint ismerőst elfogadnám, az más kérdés.

Ember, az ember, akkor is az, ha fogyatékos: süket, vak, sánta, vagy homoszexuális.

Hiába az ideológiák, úgy, mint minden fogyatékos, emberi mivoltában egyenlő az egészséges emberekkel.

Mint homoszexuális is alapvető jogait tekintve egyenlő jogokkal bír, de soha nem lesz egyenrangú a heteroszexuálisokkal, mert a természet törvényeit tagadja. A természet törvénye pedig: AZ ÉLET

2019. máj. 11. 13:30
 26/27 anonim ***** válasza:

25-ös vagyok folytatom:

Tehát a természet törvénye: AZ ÉLET, és az ÉLET TOVÁBBADÁSA. A homoszexualitás a természet törvényeinek értelmében: zsákutca.

Nem bántom, emberi mivoltában elfogadom, de a homoszexualitását nem.

2019. máj. 11. 13:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Az, hogy biszexuális nem jelenti azt, hogy meg fog csalni. Megcsalás döntés kérdése, hány hetero csalja meg párját? Na ugye... Viszont ha megcsalás felmerül benned szerintem nincs bizalom köztetek, inkább ezzel van a baj... Miért nem bízol benne?
2019. máj. 11. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!