Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészségügyi okokból nem tudok gyakran szexelni mostanában. Szerintetek jó ötlet lehet felajánlani a páromnak a nyitott kapcsolatot?
11-es: Nem vagy különc, az aktust ugyan nem tudja pótolni a maszturbáció - főleg ha a pasi saját magának csinálja, de szexuálisan ki tud elégülni, tudja oldani a feszültséget. De egy oltári nagy szeretkezést össze lehet hozni hüvelyi behatolás nélkül is, ami mindkét félnek jó. A kérdezőnek nem lehet a kedvére tenni, mert az orgazmus méhösszehúzódással és fájdalommal járna számára. :( De más esetekben ez működhet, amikor más miatt tilos a behatolás.
A férfiak meg nem ösztönlények, hogy mindegy lenne nekik, csak lyuk legyen rajta. Aki igazán szereti a párját, az csak vele szeretné kiélni szexuális vágyait.
"Nagyon szeretjük egymást" - akkor sem neki, sem neked nem pálya, ha a férjed félre megy.
"Nagyon szeretjük egymást" - ez egy olyan értékes dolog, hogy erre felfűzve meg lehet oldani mindent.
Sok butaságot olvastam. Leginkább az ötös, nyolcas volt a leghasznosabb. De mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Igen tudom, hogy nem csak szex van, hanem orál is, anál is, kezem is van. De mint írtam tévézés közben is szokott fájni. Azaz sima ülés, fekvés közben, ezáltal sejthető, hogy nem tudok ráhangolódni a dologra, színészkedni meg nem tudok, hisz az évek alatt a párom minden porcikám rezgését megismerte.
Illetve elhihetitek, hogy nem egy orvosnál jártam eddig. Nem csak a szexuális életem rontja el, hanem a hézköznapjaim sem a legfényesebbek emiatt.
Magamból tudok kiindulni: ha a páromnak lenne egészségügyi problémája, és azzal jönne, hogy akkor keféljek másokkal, azzal engem nagyon-nagyon durván megsértene és megbántana.
Normális kapcsolatban az ilyesmi nem szabadna, hogy gondot okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!