Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egészségügyi okokból nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészségügyi okokból nem tudok gyakran szexelni mostanában. Szerintetek jó ötlet lehet felajánlani a páromnak a nyitott kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Sajnos az alhasam/méhem gyakran szokott erősen fájni, akár szimplán tévézés közben. (Orvos már látta, de nem tud semmi konkrétumot még) Nagyon szeretjük egymást, viszont az utóbbi 3-4 hónapban a szex az nagyon minimális lett, az sem minőségi, hanem minél gyorsabban túl akarok esni rajta. A párom nagyon támogató, de látom rajta, hogy hiányzik neki nagyon a szex, frusztrált... Szerintetek jó ötlet lehet zöld utat adni neki, hogy kedve szerint élvezhesse az együttléteket? Vagy ez a kapcsolat kárára mehet? Bár úgy érzem, hogy a szex-hiány is arra megy.

2019. ápr. 24. 08:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%
Kezdem azt hinni különc vagyok. Sokan javasoljátok Kérdezőnek a másként való kielégítést. Szerintem az aktust nem lehet pótolni mással. (nő vagyok)
2019. ápr. 24. 11:52
 12/22 anonim ***** válasza:
57%

11-es: Nem vagy különc, az aktust ugyan nem tudja pótolni a maszturbáció - főleg ha a pasi saját magának csinálja, de szexuálisan ki tud elégülni, tudja oldani a feszültséget. De egy oltári nagy szeretkezést össze lehet hozni hüvelyi behatolás nélkül is, ami mindkét félnek jó. A kérdezőnek nem lehet a kedvére tenni, mert az orgazmus méhösszehúzódással és fájdalommal járna számára. :( De más esetekben ez működhet, amikor más miatt tilos a behatolás.

A férfiak meg nem ösztönlények, hogy mindegy lenne nekik, csak lyuk legyen rajta. Aki igazán szereti a párját, az csak vele szeretné kiélni szexuális vágyait.

2019. ápr. 24. 12:55
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
A szex (sőt: a közösülés) messze nem kizárólag puncidugás.
2019. ápr. 24. 14:13
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
Ha fáj, akkor miért nem mész addig orvosok után, amíg valamelyik ki nem deríti az okát? Mert oka van. Komolyan a ez a legnagyobb bajod ilyen esetben? Bocs, de nem tudom elhinni...
2019. ápr. 24. 14:21
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem szervi oka van akkor irány a pszichológus. A legtöbb esetben megoldja.
2019. ápr. 24. 15:32
 16/22 anonim ***** válasza:

"Nagyon szeretjük egymást" - akkor sem neki, sem neked nem pálya, ha a férjed félre megy.

"Nagyon szeretjük egymást" - ez egy olyan értékes dolog, hogy erre felfűzve meg lehet oldani mindent.

2019. ápr. 24. 15:58
 17/22 anonim válasza:
Én is gondolkodtam ilyesmin. 6 hete rosszul vagyok. Volt pár alkalom amikor szájjal segítettem rajta és egy pár alkalom amikor a "hagyományos" módon, de sajnos egyáltalán nem élvezem, olyan mintha "reszelnénk", pedig terhesség előtt imádtam. Én kívánom is, de sajnos nem élvezem. Mivel kevés alkalom van amikor jól vagyok, így bennem is megfordúlt az, hogy elmehet máshoz.
2019. ápr. 24. 18:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Van olyan,hogy sajnos se komolyabb-szervi, se lelki okot nem találnak az ilyen tüneteknek.Nekem pl. irritábilis bélszindrómám van, ami ugyan nem betegség, de iszonyatos tünetei vannak.Az egyik orvos ezt is felvetette a fájdalom lehetséges okaként,hiszen egymáshoz nagyon közeli a fájdalmas rész.
2019. ápr. 24. 19:21
 19/22 A kérdező kommentje:

Sok butaságot olvastam. Leginkább az ötös, nyolcas volt a leghasznosabb. De mindenkinek köszönöm a válaszokat.

Igen tudom, hogy nem csak szex van, hanem orál is, anál is, kezem is van. De mint írtam tévézés közben is szokott fájni. Azaz sima ülés, fekvés közben, ezáltal sejthető, hogy nem tudok ráhangolódni a dologra, színészkedni meg nem tudok, hisz az évek alatt a párom minden porcikám rezgését megismerte.

Illetve elhihetitek, hogy nem egy orvosnál jártam eddig. Nem csak a szexuális életem rontja el, hanem a hézköznapjaim sem a legfényesebbek emiatt.

2019. ápr. 24. 20:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Magamból tudok kiindulni: ha a páromnak lenne egészségügyi problémája, és azzal jönne, hogy akkor keféljek másokkal, azzal engem nagyon-nagyon durván megsértene és megbántana.

Normális kapcsolatban az ilyesmi nem szabadna, hogy gondot okozzon.

2019. ápr. 26. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!