Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kitartanátok vagy véget vetnétek a kapcsolatnak?
A párom már egy éve két munkahelyen dolgozik, mert szeretnénk házat venni. Ebből kifolyólag alig beszélgetünk vagy vagyunk egyáltalán együtt, nagyjából annyiban kifújt a napi beszélgetésünk, hogy mindenki elmeséli, hogy milyen volt a napja, aztán rohan is a következő munkahelyre.
És igen, tudom, Ő kettőnkért dolgozik, a közös jövőnkért, meg minden, én ezt értem. Viszont a másik oldala meg ennek az, hogy mi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol az ember úgy érzi, mintha nem is lenne barátja és állandóan boldogtalan és magányos? Nem akarom én, hogy állandóan, sülve-főve együtt legyünk, de ha meg 2 ember soha nem tölt együtt minőségi időt, akkor el fognak távolodni egymástól, ez tény, és néha nálunk is úgy érzem, hogy ez a helyzet.
Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit kellene tennem.
Várjam ki ezt a kis időt, amíg összegyűlik a pénz (elviekben addig lesz 2 helyen), vagy inkább vessek ennek véget, mert mire odaérünk, hogy vennénk házat, kb. már kapcsolat se lesz?
Esetleg az is megoldás lehet, hogy nem vesztek olyasmit, amit nem engedhettek meg magatoknak. Esetetekben pl egy házat.
Ha valamit csak úgy tudok megvásárolni, hogy évekig a belem kidolgozom miatta, és minden mást fel kell adnom, akkor nekem arra nem telik. Vegyetek egy lakást vagy ház részt, és térjetek vissza a saját házra 10 év múlva, ha addigra jobban kerestek. Nem kell rögtön a házzal kezdeni, lehet szépen fokozatosan haladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!