Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a kapcsolatnak végleg befellegzett, vagy van remény?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel lassan 4 éve vagyunk együtt,mind a ketten 19 évesek vagyunk.Távkapcsolatban élünk,így csak ritkán láthatjuk egymást,de voltak közös céljaink,álmaink.2-3 hete volt egy veszekedésünk (jelentéktelen dolgon kaptunk össze,előtte pedig hetekig a legnagyobb békességben voltunk),s azóta kitalálta,hogy ő nem tudja,akarja-e velem folytatni.Azt mondja,szeret,de neki elege van a távolságból,neki szükségletei vannak.A furcsa az az,hogy 4 évig kibírtuk,most meg majdnem a célegyenesben ( másfél év múlva visszaköltözöm Magyarországra) fel akarja adni.Megbeszéltük,hogy a legközelebb,mikor találkozunk, áttárgyaljuk a dolgokat,s eldöntjük,hogy szakítsunk-e.Azóta ugyanúgy beszélgetünk,keressük egymást,de én hiába mondom minden nap,hogy szeretem,sosem válaszol rá,ő sosem mondja.Nem bókolhatok neki,mert hárítja,nem mondhatok neki nagyon semmit,amit egy szerelmes mond a másiknak,viszont a problémáimat meghallgatja,ilyen tekintetben törődik velem.Valójában úgy beszélünk,mint két szorosabb barát.Ti mit szóltok ehhez?Vége a kapcsolatomnak?Ő életem első szerelme,és nagyon fáj ez az egész.2019. febr. 15. 17:42
1/6 anonim válasza:
Ne legyen igazam, de szerintem bepasizott. Vagy szimplán kiszeretett belőled. Mindegyik azt jelenti, hogy game over.
2/6 anonim válasza:
Ilyen fiatalon 4 év távkapcsolat után, ne haragudj, de szinte semmi esély arra, hogy ez továbbra is működjön vagy hogy megvárja még azt a másfél évet. A viselkesése alapján már kiszeretett belőled, még az is lehet, hogy beleszeretett valaki másba, bár ez egyáltalán nem biztos. Fájni fog egy jó darabig, igen, de túl fogod élni mint ahogy mindannyian túléltük, tudsz belőle tanulni és később lesz egy csomó szép emléked. Lehet, hogy ő az első szerelmed, de nem az utolsó és nem is feltétlenül a legnagyobb. Kitartás.
3/6 Ipari Vagány válasza:
Ebben az életkorban az ember nem csak évről évre változik, ha nem hónapról hónapra (akár hétről hétre) is. Új élmények, új benyomások, új ismeretségek, új iskolák, munkahelyek. Ezt el kell fogadni. A négy év alatt gyerekből fél felnőttekké váltatok, és ami korábban fontos volt, az akár kevésbé fontossá válhat, és fordítva. Ez a dolgok rendje. Ahogy írták, valószínűleg van valaki számára, aki fontosabb lett mint te. Beszéljétek meg, ha tudjátok, de ha számára vége, akkor ezt el kell fogadnod, és neked is tovább kell lépned...
4/6 A kérdező kommentje:
Nehezen tudom elképzelni,hogy valaki más legyen a dologban,szinte ki se mozdul otthonról (jövőre kezdi az egyetemet),nincsenek nagyon fiú ismerősei,a saját barátaival is ritkán találkozik.A furcsa az,hogy mikor összevesztünk,ő volt az,aki megvádolt vele,hogy már nem szeretem,arra gyanakodott,hogy másra vetettem szemet (ami egyébként alaptalan rágalom).De ha már nem érez irántam úgy,miért tart ki amellett,hogy ő szeret engem? Kétszer is rákérdeztem,mind a kétszer ezt válaszolta.Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat,mind hasznos volt.
2019. febr. 15. 18:17
5/6 anonim válasza:
4 év távkapcsolat bármilyen jó kapcsolatot kinyír. Főleg hogyha másik országról beszélünk és alig tudtok találkozni. Amíg valaki naív kis tini addig úgy áll ehhez hozzá, hogy jajj de cuki meg romantikus, hogy várni kell rá. De ahogy felnő az ember mentálisan is egyre inkább látja, hogy ez nem romantikus és nem is működőképes. Egyszerűen csak nagyon nehéz fenntartani a szerelmet, ha alig látjátok egymást. Nem kell ehhez másik pasi vagy bármi külső behatás. Egyszerűen csak már nem úgy érez mint előtte, és egyre inkább látja, hogy ez így nem kapcsolat. Valószínűleg azért tartott ki 4 évig a dolog, mert egyszerűen nem volt tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy milyen is egy jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!