Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zajlódhat le benne? Vajon meddig kell még várnom rá?
Egy szerelmes férfi keresni fog, anikor csak tud. Lehet mondani a szépeket, a tettek számítanak a nap végén.
29n
Az, hogy szerelmes beléd, és az, hogy nem keres, nem ír, nem reagàl, ütik egymást. Egy szerelmes férfi a csillagokat is képes lehozni az égről, ez a pasi meg sz.rik rád magasról (bocs, de ez az igazság).
Az ember cselekedetei mindennél beszédesebbek, ezt tanuld meg! Mondani mondhatja azt, amit hallani akarsz, de a tettei úgyis elárulják!
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz!
Belátom, hogy igazatok van. Csak elszomorít ez az egész... Lehet, csak egy fellángolás voltam neki. De tudom jól, hogy azzal, hogy nem keres, sok minden kiderül, leginkább az, hogy nem érdeklem annyira. Csak akkor ne dobálózzunk olyan kijelentésekkel, hogy szeret meg szerelmes belém, mert a szavaknak elég nagy súlyuk van. De nem tudom róla elhinni meg más sem, hogy bárkivel is játszadozna. Szerintem túl hirtelen jött ez az egész neki velem a másik barátnője után, igazából még akkor nem is volt vége annak a kapcsolatnak, csak már elhalt és nem is igazán keresték egymást. Hirtelen jött és nem tudta, hova kapjon, és lehet útközben már meg is bánta ezt az egészet. Nem tudom. A barátainak is nagyon nehezen mesél az érzéseiről, én meg nem akarom ennyit szekálni, mert állandóan kérdezem, hogy most mi van, és nem akarom a folytonos kérdezősködéssel elrontani az egészet.
Ez a srác minden, csak nem szerelmes beléd. De különösebben nem is érdekled. Egy ember nem így viselkedik, ha szerelmes, vagy ha érdekli valaki. Még ha csak szexet akarna is jobban mozdulna érted, de semmi. A barátai meg azt mondják amit hallani akarsz, vagy amit meghagyott nekik, hogy mondjanak.
Belemagyarázhatod, hogy nem véletlenül találkoztatok újra, a sors akarta igy. De véletlenek márpedig vannak, és ideje lenne felébrednek, és összekaparni az önbecsülésed. Futsz egy szekér után, ami nem akar felvenni.
Hagyd a fenébe, és keress olyat, akit tényleg érdekelsz. Nem csak mondja, hanem a tetteivel is tükrözi. És legyen benned tartás. Az egyáltalán nem vonzó, ha ennyire loholsz egy oali után.
"bevallotta nekem szemtől szembe, hogy ő tényleg szerelmes belém" - megható mondás.... csak a tettei (illetve azok teljes hiánya) ne volnának.
Szerintem az exében reménykedik, addig még pótléknak se kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!