Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még hogy ne kelljen ennyit várnom rá?
Exem ugyanilyen volt, cirka másfél évig bírtam, aztán leléptem.
Én már rég megvoltam mindennel, ő meg tíz perccel indulás előtt állt neki készülődni, ami azt eredményezte, hogy 10/10 késtünk mindenhonnan (szerinte vicces, meg "úgyis megszokták", szerintem halál ciki volt), meg az összes utazásunk rohanással telt, hogy elérjük az adott járművet.
Ez NEM fog változni, és ha neadjisten gyerekek is lesznek a hajadat fogod tépni.
Én a helyedben nagyon átgondolnám, akarom-e ezt még sokáig csinálni. Ő ilyen ember, szarik a másik fejére, nem érdekli, hogy kinek az idejével játszik, ráadásul ez a vele élőnek kész idegbaj.
"ő henyél, nézi a tv-t vagy netezik"
Tipikus lumpen.
Én is ilyen voltam, csak jobb "hajrás" (én azért a legtöbbször odaértem, ahova kellett). Csak épp elégszer késtem le ezt-azt, hogy rájöjjek: rengeteg hótt fölösleges idegtől és rohanástól szabadulok meg, ha időben indulok.
Ő sem fog másképp járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!