Mit tehetnék, hogy ne kelljen ezt elviselnie?
A válasz az, hogy semmit.
"Furcsa" hely ez az univerzum ahol élünk, ahol szabad akarat van.
Mi magunk teremtjük meg a világunkat.
Mindenki csak saját magáért felelős.
Te is.
Ő is.
Én is.
Mindenki más, csak saját magunk tükre. Tehát úgy bánnak velünk az emberek, ahogy mi bánunk magunkkal.
:)
ööö miért is kéne neked tenni bármit?
Ő szellemileg sérült? Vagy béna? Vagy nem tud kommunikálni?
Vagy 3éves?
Mert ha egyik sem, akkor egy felnőtt ember,akinek magának meg oldani a ezeket a "hatalmas" problémákat
3. hozzászóló!! Azért szeretne tenni valamit a kérdező mert (nyilván)szereti a barátnőjét és azt szeretné ha boldog lenne/jót akar neki. Egyszer te is megtapasztalod ezt az érzést.
Kérdező! Szerintem beszélj a lánnyal, hogy szóljon a szüleinek hogy ne legyenek ilyenek, alaptalanul bántják őt. Ha egyedül nem mer a szülei elé állni, menj vele te is! Amúgy az első válaszoló tanácsait ajánlanám én is a hölgynek.
Én a harmadik vagyok és a hátam mögött lévő 45 év azt mondatja velem, hogy itt nincs mit tenni. Nem lehet mindenkinek minden piszlicsáré gondját a vállunkra venni.
És nem hiszem,hogy bármit még meg kéne tapasztalnom.
Ugyan offolunk, de nagyon nem értem miről beszélsz.
Milyen behódolás? Nem ismered az életem, nekem semmi bajom nincs és nem is volt soha a családommal se a szüleimmel,se a gyerekeimmel.
De egy barátnőnek ajánlgatsz megoldásokat egy barát problémájára. Ami teljesen helytelen. Ő nem segíthet,
és nem is lenne helyes, ha beleszólna. Meghallgathatja a barátot, de annak saját magának kell rendeznie a kapcsolatát a szüleivel. ebbe egy barát se szólhat bele.
" jó tett helyébe jót várj". Nagyon szep gondolat.
Baratnod kerte a segitsegedet ehhez a "problemajahoz"? Azert irtam idezojelbe, mert lehet hogy csak Te latod ezt a helyzetet problemanak, O nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!