Mit tehetnék, hogy ne kelljen ezt elviselnie?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm (18), aki távol él tőlem, de a szülei állandóan piszkálják. Pl.: "Kövér vagy!" Vagy hogy "Miért nem csinálsz semmit a ház körül?" (megjegyzem szokott takarítani, stb.); "Miért tanulsz?" Amúgy egyetemista egy másik városban, tehát kollégista, és csak hétvégén jár haza.2011. máj. 7. 14:21
11/13 A kérdező kommentje:
Nem, hanem sokszor beszélünk MSN-en, és észre szoktam venni az írásán, hogy szomorú, vagy valami baj van, megkérdezem tőle, mi a baj, mindig mondja, hogy a szülei...
2011. máj. 7. 15:23
12/13 anonim válasza:
Kedves 45 éves mindenkinek a saját harcát magának kell megvívni, ez tény, de ha nincsenek ott, akik biztatnak és támogatnak (ez nem pusztán úgy értem, hogy helyeselnek)akkor ez sokkal nehezebb. De mivel van ilyen aki segíteni akar, lehet hogy segít megvívni a harcát, miért ne. És ha elolvasod a kommentjeimet, egyetlen szóval sem mondtam azt, hogy a kedves kérdező vívja meg a leányzó heyett a harcait. Én annyit ítam csak neki, hogy úgy segíthet ha támogatja és vele van a bajban... És tudod ez a problematika, lehet a szülők szemében és a te szemedben sem lenne probléma az ami a leányzónak illetve a barátjának
13/13 anonim válasza:
...annak számít. Tudod ezt úgy tusom elképzelni, mint mikor egy anyuka pánikolva rohan az orvoshoz orvoshoz e gyerekkel, mert megcsípte egy méhecske.... De az orvos csak annyit mond, ez hölgyem egy rovar csípés... Az orvos "bagatelizálja" mert nem kötődik a gyermekhez..... viszont az aggódó anyuka erre azt mondja, és ha allergiás és megfullad (mert még soha nem csípte meg a méh és nem ismerem a reakciót)?! Természetesen ez egy kicsit sarkos példa volt...
És ugye vegyük csak a Rómeó és Júlia örök érvényű darabot.. Ott két fiatal azért halt meg, mert a szólők és a gyerekek rosszulm kommunikáltak és a szülők hatalmi harca döntötte el az életet.
Offolás, mivel nem írhattam meg priviben itt osztottam meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!