Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kitartanátok vagy véget vetnétek a kapcsolatnak?
A párom már egy éve két munkahelyen dolgozik, mert szeretnénk házat venni. Ebből kifolyólag alig beszélgetünk vagy vagyunk egyáltalán együtt, nagyjából annyiban kifújt a napi beszélgetésünk, hogy mindenki elmeséli, hogy milyen volt a napja, aztán rohan is a következő munkahelyre.
És igen, tudom, Ő kettőnkért dolgozik, a közös jövőnkért, meg minden, én ezt értem. Viszont a másik oldala meg ennek az, hogy mi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol az ember úgy érzi, mintha nem is lenne barátja és állandóan boldogtalan és magányos? Nem akarom én, hogy állandóan, sülve-főve együtt legyünk, de ha meg 2 ember soha nem tölt együtt minőségi időt, akkor el fognak távolodni egymástól, ez tény, és néha nálunk is úgy érzem, hogy ez a helyzet.
Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit kellene tennem.
Várjam ki ezt a kis időt, amíg összegyűlik a pénz (elviekben addig lesz 2 helyen), vagy inkább vessek ennek véget, mert mire odaérünk, hogy vennénk házat, kb. már kapcsolat se lesz?
Sokkal hamarabb elromlik a kapcsolat mint hogy házat vennétek. Ne tudd meg mennyi ember teszi tönkre a kapcsolatát azzal, hogy minden a pénz neki.
Leülsz szépen és megbeszéled a pároddal, hogy vagy visszább vesz és minőségi energiát rak a párkapcsolatba, vagy vége lesz. Az a baj, hogy hiába vesztek majd házat, ami közben elmúlik azt nem tudjátok már visszahozni. Akkor sem fogtok több időt együtt tölteni, mert már nem lesz rá igénye. Szóval próbáld meg vele ezt megbeszélni, ha nem megy akkor szakíts. Semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, amit teljesen elhanyagoltok mert a pénz az isten.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat!
Az fentről kimaradt, hogy mi erről már rengeteget beszéltünk, de valahogy mindig arra jutunk, hogy ezt a kis időt ki kellene bírni és, hogy ha majd nem lesz két helyen, akkor minden olyan lesz, mint volt.
Szép és jó az a tévhit, hogy majd minden ugyan olyan lesz mint volt. De nem lesz. Ez teljesen egyértelmű, és rengeteg kapcsolatban látni. Ha a szerelem egyszer elmúlik mert nem fektetnek a kapcsolatba energiát azt nem fogják tudni visszahozni.
Egy autóhoz tudnám hasonlítani. Ha x ideig nem tartod karban, még csak olajat sem töltesz bele akkor hiába próbálkozol 1 évvel később megjavítani, már javíthatatlan lesz.
Vagy mint a gyereknevelés. Elég fél évig szrni a gyereked fejére, utána már hiába próbálkozol mert elrontottad.
Annyi kapcsolatban néztem végig ahogy elrontják ezt. Kell a ház, kell a kocsi, kell a medence, és ezért nem törődnek egymással. Aztán meg csak néznek, hogy ugyan hol romlott el a kapcsolat és miért. Megvan a ház, megvan a medence meg a kocsi, aztán 2 év múlva válnak is el. Mert az az 1-2 év amíg hanyagolták a kapcsolatot pontosan elég volt arra, hogy teljesen leépítsék.
Szép dolog hogy tekerek a családért, hajtom a pénzt. Viszont az élet elmegy, és ami ott volt, már sosem jön vissza! Ami ilyenkor megromlik, az már sosem lesz a régi.
Itt az arányokat kell megtalálni, viszont ez 1000 oknál fogva nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!