Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ráeszméltem, hogy végtelenül buta, akkor már nem menthető a dolog?
Másfél éve vagyok együtt barátommal. Eleinte nyilván az ember a legjobbat mutatja magából , jön a rózsaszín köd, le voltam nyűgözve, hogy milyen értelmes gondolatai vannak az életről és, hogy szinte mindenhez hozzá tud szólni. Kb fél éve összeköltöztünk, és szép lassan leredukálódtak a beszédtémák a pénzre, munkára, házimunkára, kajára.... Hiába próbáltam beszélgetni, egy szóval el lett rendezve.. Az utóbbi hetekben feltűnt, hogy mennyire idegesít, hogy hétköznapi dolgokban milyen buta.. Kimegy leszedni a ruhákat a szárítóról, ami félig van, hogy ki tudja téríteni a nadrágját. A menet a következő: kimegy, leszedi és behozza a ruhát. Kimegy, behozza a szárítót. Ráteríti a ruhát. Visszateríti mellé ami nem száradt meg, és újra kiviszi a szárítót. kb 5x annyi idő megy el ezzel, mint amennyit megérne a dolog...Vagy ha éppen bútort rakunk össze, és megkérem hogy tartsa egyenesen amíg becsavarom a csavart, vagy a tartás nem megy, vagy az egyenes... a kettő együtt már túl bonyolult.
Ezzel azt próbálom érzékeltetni, hogy rendkívül sok idő és energia megy el a legegyszerűbb dolgokra is, mint például egy kiló kenyér vásárlása, vagy bármi .. És tényleg nem ért osszefüggéseket, mindent bele kell rágni a szájába... Azon kaptam magam, hogy utálok itthon lenni, hogy inkább túlórázom,csak ne kelljen vele lenni, stb... Menthető még valahogy a dolog ha ennyire kikészít az értetlensége?
"Számomra sokkal butább dolog kibeszélni valakit idegeneknek a háta mögött, akit a párodnak nevezel."
Név nélkül "beszéli ki", és ez egy fórum. De ne zavarjon.
Ààà dehogy menthető konkrètan te vagy a fèrfi nem.csodàlkoznèk ha azt is el kellene mondani neki,hogy hogyan dugja be a farkàt belèd hogy mozogjon.
Ez csak rosszabb lesz,èletkèptelen balfèk.
Hát, sok esetben a férfinak adnék igazat. Jókat írtak itt erről.
De EZ a férfi konkrétan életképtelen. Ez nem menthető.
Csak akkor, ha Nobel díjas tudós, mert akkor érthető, hogy folyton azon jár az agya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!