Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ráeszméltem, hogy végtelenül buta, akkor már nem menthető a dolog?
Másfél éve vagyok együtt barátommal. Eleinte nyilván az ember a legjobbat mutatja magából , jön a rózsaszín köd, le voltam nyűgözve, hogy milyen értelmes gondolatai vannak az életről és, hogy szinte mindenhez hozzá tud szólni. Kb fél éve összeköltöztünk, és szép lassan leredukálódtak a beszédtémák a pénzre, munkára, házimunkára, kajára.... Hiába próbáltam beszélgetni, egy szóval el lett rendezve.. Az utóbbi hetekben feltűnt, hogy mennyire idegesít, hogy hétköznapi dolgokban milyen buta.. Kimegy leszedni a ruhákat a szárítóról, ami félig van, hogy ki tudja téríteni a nadrágját. A menet a következő: kimegy, leszedi és behozza a ruhát. Kimegy, behozza a szárítót. Ráteríti a ruhát. Visszateríti mellé ami nem száradt meg, és újra kiviszi a szárítót. kb 5x annyi idő megy el ezzel, mint amennyit megérne a dolog...Vagy ha éppen bútort rakunk össze, és megkérem hogy tartsa egyenesen amíg becsavarom a csavart, vagy a tartás nem megy, vagy az egyenes... a kettő együtt már túl bonyolult.
Ezzel azt próbálom érzékeltetni, hogy rendkívül sok idő és energia megy el a legegyszerűbb dolgokra is, mint például egy kiló kenyér vásárlása, vagy bármi .. És tényleg nem ért osszefüggéseket, mindent bele kell rágni a szájába... Azon kaptam magam, hogy utálok itthon lenni, hogy inkább túlórázom,csak ne kelljen vele lenni, stb... Menthető még valahogy a dolog ha ennyire kikészít az értetlensége?
Azért mert különböztök, nem feltétlen buta a párod.
A dolog simán arról szól, hogy összeköltöztetek és kibukott, hogy nem működik így a dolog, mert téged idegesítenek az ő szokásai. Nincs a pároddal semmi baj, lehet vannak fura dolgai, de ezt majd más el tudja fogadni, ezek szerint te nem tudod.
Nyilván neked is lehetnek idegesítő dolgaid amiket ő tolerál nehezen.
Szóval a kérdésedre válaszolva, nem buta a párod, csak más. A dolog nem menthető, és pont azért nem, mert a szerelem és a párkapcsolat nem arról szól, hogy csak a jó dolgokat szereted a másikban.
25N
"Szóval a kérdésedre válaszolva, nem buta a párod, csak más."
Mondjuk azért a leírt ruhaszárítós sztori nálam is alapokat döntene.
Nagyon utálnék egy olyan lakásban élni, ahol egy fárasztó nap után is mindig a leghatékonyabb, leglogikusabb mozdulatokat kellene végeznem, és ha valamit nem a legjobban oldanék meg, már végtelenül butának neveznének.
Az igazi társ akkor is szeret, amikor bénázol, és az igazi otthon az a hely, ahol nem kell mindig tökéletesnek lenned, és akkor is szeretnek, ha épp nem érdemled meg.
Pontosan azért írtam, hogy más a párja. Nem vagyunk egyformák. Az én páromnak is vannak idegesítő szokásai, mégsem untam meg. Tökéletes embert, aki mindenben passzol soha nem fog találni.
De már ne is haragudj, ennél a ruhaszárítós sztorinál sokkal rosszabb dolgok is vannak az életben. Aki ennyin fent akad, az inkább ne keressen párkapcsolatot.
Ahogy Kérdező írja, egy kiló kenyér megvásárlása is szájbarágós történet...hát nem tudom, miért véditek a pasit. Én még nem éltem így, a férjemnek vág az esze, egy hullámhosszon vagyunk, már a kérdés feltevése előtt levágja, hogy mit szeretnék mondani (én is az ő mondanivalóját). Én nem hiszem, hogy tolerálni tudnám az "egyszerűséget".
Csak azt nem értem, az a rózsaszín köd hogy torzíthatott ennyire a kérdező esetében.
😂😂 Istenem, nagyon röhögök, ne haragudj😃😃😃
Ez nem fog működni. Megmondom hogy lesz ha vele maradsz.. Egyre több és több ilyen jön elő, és már a csúcsponton minden mozdulata agyon idegesít majd. Ezen kívül még a beszéde, a szavak amiket/ahogy használ, és a puszta jelenléte is idegesíteni fog. Szerintem addig kéne szépen minden vita nélkül szakítani amíg még megoldható.
Számomra sokkal butább dolog kibeszélni valakit idegeneknek a háta mögött, akit a párodnak nevezel.
Egyébként van, aki iszik, nőzik, csavarog, agresszív, nyolc elemit végzett, te meg azon pörögsz, hogy szerinted béna. Akkor minek vagy vele?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!