Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a véleményetek az illetőről, ha egy ilyen bejegyzést tenne ki publikusan a facebookjára?
Tehát Bence Voldemorttal járt. Ez a könyvek előtt vagy után történt?
32/f
Vegyes véleményem van. Egyrészt értem amit mondasz, és egyet is értek, nem feltétlen kell az egész szennyest megszellőztetni. A kamuprofil bejelentése mindenképpen szükséges, a szurkálódás (tudom hogy utolérhetetlen), a csaj ekézése az erotikus masszőz dologgal meg egyáltalán a részletes esetleírás nem feltétlen.
Viszont az is tény, hogy ha tényleg az ex áll a dolog mögött, és tényleg hazugságokat terjeszt azokban a körökben akik ezt a posztot látják, akkor nem feltétlen ördögtől való gondolat elébe menni a pletykának, és felhívni a barátok figyelmét hogy rosszindulatú hazugságokat terjesztenek róluk, nem kell elhinni.
Összességében a poszt célját értem, a stílus lehetett volna elegánsabb.
Én valami hasonlóval oldottam volna meg:
"Kedves ismerőseink, segítségeteket szeretném kérni. Élettársam profilját meghamisították és lehetséges hogy vissza is élnek vele. Ezzel párhuzamosan a fülünkbe jutott hogy téves információk terjednek a kapcsolatunkról és Bence hűségéről, azt gyanítjuk ezeknek a forrása megegyezik a kamuprofiléval. Kérlek ne vegyétek ezeket komolyan, hiszen semmi igazságalapja nincsen, és jelentsétek a profilt ha találkoztok vele. Köszi, Bence és Brünhilda"
Van egy olyan instagram oldalam, amivel csak az olyan embereket szoktam bekövetni, akiket nem ismerek személyesen. Elkezdtem követni a csajt, elég meglepő volt ami ezek után történt. Letiltott, de mellette küldött privát üzenetet is, így kezdte:
“Szia Hella!
Inkabb mondd mit szeretnel, kezdem unni a kamujaidat :)
Marmint ugy ertem, h a volegenyemen kivul mit szeretnel 😂😂
Meg a csaladomon kivul. Meg a kinezetemen, a munkamon, a kutyamon es az egesz eletemen kivul. 😬“
Próbáltam megértetni vele hogy én nem vagyok az a csaj, de csak folytatta, hogy menjek vissza prostiskodni, masszírozzam tovább az öreg fszokat. Ezek után már nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán zaklatja-e valaki őt, vagy csak beképzeli az egészet. A szomorú hogy elvileg egy intelligens csapról van szó, egyetemista.
Az egyetem nem garancia semmire, a felvételinél nem osztottak észt.
Az a véleményem, hogy imád drámázni a csaj, nem tud disztingválni, nem tudja, hol a határ és üldözésimániája van (erről az egyről valószínűleg nem ő tehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!