Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Facebookon egy nyilvános csoportba, aminek nem tagja a párom, kitettem egy bejegyzést, azt láthatta vajon? Megjelenhetett neki a hírfolyamában, hogy én mit írtam?
amit nyilvánosba írsz azt minden ismerősöd látja...
mivel a barátod ezért a facebook neki még valószínűbb h az elsők közt dobja fel a postodat.
Tuti valamit az exedrol irtal. :DDD
JOL GONDOLOM?
Úristen, nem tudod ésszel használni a facebookot...
Legközelebb gondolkodj, mielőtt csinálsz valamit. A facebook csoportok jellegétől függ, hogy van-e értelme zárttá tenni, vagy jobb, ha nyitott, például egy elveszett/talált állatokat kereső csoportnál az a logikus, hogy nyitott legyen, mert másképp nem tudják nyilvánosan osztani a tagok a bejegyzéseket, mondjuk utazós csoportnál lehet jobban értelme a zártnak, hogy ne kattintson be minden jöttment a szervezésekre, hanem csak a tagok.
Ha nyilvános a csoport, tuti látta :D
Ha már úgyis mindenki tudja aki ismer, nosza, tudjuk meg mi is, mit írtál ki, már úgyis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!