Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet, ha barátnöm ilyeneket ír ki a facebookjára?
1:Sosem azok tesznek boldoggá,akiktől várod.
Ha találsz vkit,azt értékeld!
2:Csalódni kell,hogy boldogok lehessünk
Feledni kell,hogy újra szeressünk!
Kell tudni kacagni,szeretni és sírni
Vkit megunni és újból vissza hívni!
Csalódni kell százszor,ezerszer,
...hogy boldogok lehessünk
egyetlen egyszer!:)
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy most veled elégedettlen vagy az egész világgal? :)
Amúgy aki a női agy működését érti férfi létére, na azzal meginnék pár korsó sört. :D
Azt jelenti hogy tombolnak benne a hormonok.
Vörös?
Valahol olvasta és tetszik neki, szeretne nagyon okosnak tűnni...
Ha egyébként semmi probléma nincs köztetek, akkor ne foglalkozz vele!
Te is írj ki ilyesmiket :
"Ne higyj annak, ki feléd nevet,
Két esküvel mondja, hogy szeret.
Annak se, ki könnyet ejt,
Mert ki könnyet ejt,
Könnyen felejt.
Ki szemedbe néz némán,
Az szeret csak igazán."
"...Néha egyszerűen csak tovább kell majd lépned, ha valami rossz történik. Ez egy fejezet lesz a múltadban, de vigyázz! A könyvet sose zárd be. Csak lapozz tovább :)..."
"... Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek ..."
"... Vannak dolgok, amiket nem akarunk, hogy megtörténjenek, de el kell fogadnunk - ugyanígy vannak emberek is, akik nélkül nem tudunk élni, de néha el kell engednünk őket..."
:-DDDD Törje ő is a fejét!
Hány éves a leányzó? Szerintem nincs több 16 nál.
Ha ez a saját elmeszüleménye,akkor gond van ,mert nem boldog veled,nem ártana ezt megbeszélned vele.Tipikusan az az ex v pasihívogató idézet(legalábbis nekem ezt mondja)
Ha meg csak valahonnan másolta,akkor gratulálok az álbölcsességeihez :D
Előzőnek van egyébként igaza,a rengeteg idézettel,szakadtam rajta,köszi ;)
Szerintem is amit említettek. Nincs komolyabb jelentősége, lehet csak így akar kis figyelmet magának.
Mondjuk azt én is bírom hogy csak kirakják, mert mély meg misztikusss, és gyönyörűű. És aztán meg egy két baom azt hiszi ezekről mintha legalábbis valami szent írások lennének.
"Ha a menybe akarsz jutni ás egy gödröt a pokolba" aztán mindenki elkezd gödröt ásni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!