Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szóljak a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szóljak a barátnőmnek, hogy öltözzön igényesebben úgy hogy ne bántódjon meg?

Figyelt kérdés

Nem tetszik annyira a barátnőm öltözködése, szeretném ha igényesebben tenné. Mindig farmer van rajta valami egyszerű nem modern felsővel, ritkán szoknyát is hord de ilyen kicsit nyanyás stílusút. Hogyan vegyem rá hogy öltözzön igényesebben, modernebben? DE úgy akarom, hogy ne sértődjön meg!

Ilyesmiket hord: [link]

Ami irány jobb lenne neki: [link]

2019. ápr. 16. 17:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

25:

A második oké, ha valakinek van rá ideje, energiája, hogy foglalkozzon vele, reggel mit vesz fel, akkor teljesen rendben van. Relatíve sokan járnak így hétköznap.

Az első:

1. Szívás mosni. Két színű, nem valószínű, hogy jól mosható anyagból van. Gyakran könnyen beleizzadsz, többször is ki kell mosni.

2. Drága egy nadrág+póló kombinációhoz képest. A pólóból veszek újat kétévente, ha már nem lehet hordani. Ezekhez gyakran külön mindegyik ruhához kell valami felsőrész pulcsi helyett és ugyanígy kell hozzá cipő és táska is, ami harmonizál a ruhával.

3. Utána kell járni. Egy évre megvenni a pólóidat és a nadrágjaidat, kb. 10-20 óra egy évben. Ha ilyen ruhákat akarsz hordani, akkor azért ennél több időt kell vásárlással töltened.

4. Kényelmetlen. Ha megnézed, az elsőhöz, minden nap szörteleníteni kell. Lábat és hónaljat is. Nem tudsz benne akkorákat lépni, mint nadrágban. Oda kell rá figyelned, hogy milyen színű fehérneműt veszel fel alá, illetve ha a háta kivágott, akkor arra is, hogy milyen melltartót.

2019. ápr. 17. 14:35
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
25# egy klassz póló 2 e Ft, egy blúz meg 4 e Ft.... Ennyi...
2019. ápr. 17. 16:19
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
De a képen egy 10-15 ezer forintos ruha van :)
2019. ápr. 17. 16:26
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Tévedtem egy ez USA-ból rendelhető ruha, 3000 FT+ postaköltség. Ha itthon veszed boltban, akkor 10-15 ezer.
2019. ápr. 17. 16:32
 35/36 anonim ***** válasza:
10%

Na akkor igyekszem válaszolni:)

"Kétszínű" Nem tartom valószínűnek hogy ez egy ruha lenne, illetve lehet én vagyok vak de én 2 színt a 2 részen látok csak.

"Drága egy nadrág pólóhoz" HA jól tudom farmerek 9 körül indulnak a póló meg legyen mondjuk 2. Ez 11.

Egy szoknya + ilyen blúz meg legyen 6+6 és akkor nem mondok keveset. Tehát szerintem nem számottevő.

"kell külön cipő, táska". Hát nem tudom, ez lehet igaz viszont olyan nő írjon akinek nincs otthon legalább 5 darab táskája és mondjuk évszakonként 2-2 pár cipője.

"utána kell járni" Ezt sem mondanám feltétlen. Ha specifikusan ilyen ruhát akarsz hordani csak, akkor nyilván igaz, de általában elég csak figyelni. Kevés nő jár úgy vásárolni hogy "na már most olyan fehér pólót veszek amin keresztbe van egy csík és csak azt veszem meg".

"Kényelmetlen" Na ehhez nem tudok hozzászólni, mert nem hordtam ilyet:) Nyilván nem egy boyfriend nadrág + pulcsi:)

"minden nap kell szőrteleníteni" pont annyira mint ahogy a pics.gatyához, vagy a rövidnadrághoz, vagy trikóhoz nyáron.

Nyilván van különbség, de ha nem idénre öltözik fel valaki akkor egy csinos szett jövőre is csinos marad.

Illetve ha megnézünk akármilyen "trendi" pólót mondjuk Levis annak az ára kicsit több mint 2.000 és ez 1 max 2 évig lesz lesz megfelelő a divatnak.

Nekem is van férfiként 8.000 forintos ingem amit hétköznap elhordok csak úgy és nekem is van 2000 forintos pólóm. A kettő nem zárja ki egymást.

Nem kell csak ilyen ruhákból felállítani egy ruhatárat, de számomra felüdítő ilyen "szetteket" látni:)

2019. ápr. 17. 17:47
 36/36 anonim ***** válasza:

Fú, látom jól elszaladtak a kommentek... x)

Visszatérve a kérdéshez: az első, és még valamelyik (sorry nemtom hányas) válaszoló szépen leírta a lényeget. Dicsérd, amikor szerinted csinosabban öltözik, ill. irányítsd a figyelmét ilyen típusú ruhákra; “nézd cica, ez a ruha tök jól állna neked”, stb...

Egyébként megjegyzem, én nem vagyok az ilyen célozgatások híve a párkapcsolatban; anno nekem simán megmondta a párom, h tök jó lenne, ha gyakrabban hordanék szoknyát, ill. azt is, h kezdtem belesedni - azóta ledolgoztuk ;), de sok nő itt gyk-n is eléggé hiperérzékeny, ezért javaslom az első, célozgatós verziót, hátha a te párod is ilyen...

2019. ápr. 18. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!