Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnéd ha a párod beszélget az exével?
Figyelt kérdés
Kb 3-4éve a páromnak volt egy barátnője,aki megcsalta.A párom megbocsájtotta neki,de már nem müködőtt igy szétmentek.
Mikor mi megismertük egymást már akkor is beszélgettek.Volt egy idő amikor nem dumáltak.Most megint elkezdtek beszélgetni. A lánynak elméletileg van párja.
A párom normális velem,elkényeztet.Mindent megtesz nekem / nekünk.
2019. ápr. 15. 11:26
31/35 anonim válasza:
10-es, te valami irtó nagy tajparaszt vagy, ebből a pár mondatodból simán leszűrni, hogy egy alpári nagypofájú aluliskolázott némber vagy :D értelmezni sem tudsz, és a kifejezésmódod.. Mint egy beás cigány 🤣
32/35 anonim válasza:
Menne a levesbe. Elvi kérdés ez nálam.
33/35 anonim válasza:
Ha nem köti őket össze a múlt, pl közös gyerek, akkor igenis zokon veszem. Szerencsére a férjem rendes ember. Őszintén elmondta nekem, hogy az exe ilyeneket írogatott neki, hogy "hiányzol", meg hogy "fellobbantak benne a régi érzések, amikor múltkor látta a boltban őt"... A szemem előtt írt neki vissza, hogy nem szeretne tőle semmit, lépjen túl rajta. Szerintem ha minden rendben van a kapcsolatunkban, akkor nem fér bele az ex-szel való levelezgetés semmilyen formában!
34/35 anonim válasza:
25# az utálni egymást és a heti szinten többször beszélünk és haverok vagyunk között van ám egy kis átmenet nem gondolod?? Nyilván nem megyek el az exem mellett az utcán (kivéve, ha extra csúnya véget ért és látni se bírom), még egy szülinapi/névnapi köszöntèst is normálisnak tartok... Nem kell kell rosszban lenni... De miert kéne egyáltalán bármilyen kapcsolatban lenni? Főleg haveri kapcsolatban... Ebben nem is hiszek egyébként... Mi szükség van erre? Hogy az exed képet küldjön a macskájáról?
35/35 anonim válasza:
10# te meg ne itt éld ki magad... Nyilván a kérdés nem arról szólt ahol gyerek van vagy akár csak egy közös kutya vagy ház... De ezt nyilván te is tudod... Ezért nem is értem mi szükség volt erre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!