Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnéd ha a párod beszélget az exével?
Kb 3-4éve a páromnak volt egy barátnője,aki megcsalta.A párom megbocsájtotta neki,de már nem müködőtt igy szétmentek.
Mikor mi megismertük egymást már akkor is beszélgettek.Volt egy idő amikor nem dumáltak.Most megint elkezdtek beszélgetni. A lánynak elméletileg van párja.
A párom normális velem,elkényeztet.Mindent megtesz nekem / nekünk.
"Talàn meg kéne fojtanom exférjem, a GYEREKEM apjàt, mert màr EX?!"
Úristen de el vagy tévedve. Te. Jó. Isten.
"Megcsalta,próbálták újra de nem ment,a lány tervezett vele de a parom kidobta."
Tessék itt a kulcsszó. A lány nem akart szakítani, csak a kérdező párja. Innentől ne mondjátok hogy minden hátsó szándék nélkül közeledik a leányzó a kérdező párjához.
Pontosan azért én se tudom a történetet.
Szóval ezekre ne alapozzunk!
Annyit tudok,hogy a párom a legnehezebb helyzetbe volt,és a csaj ahelyett hogy mellette letr volna megcsalta.Vagyis hát egy csók volt,de a párom nem hitte el neki.
Próbálkoztak,a lány tervezett vele,de a párom mae nem bizott benne igy kidobta.
Amióta szétmentek dumálnak.Egy jó ideig nem beszéltek,és most megint elkezdtek.Ez az ami zavar.
Mikor mi ismerkedtunk is dumáltak.Mindketten elmondtuk a másiknak,hogy van egy ex akivel joba vagyunk,és beszélunk.Párom azt mondta nem akar tőle semmit.Ha beszélnek beszélnek ha nem akkor nem.S hogy mindenki éli a saját életét,és ennyi.
De ha egyeseknek ennyire gyerekes a felfogàsuk, akkor miért nem a tini kategóriába teszik a kérdést?
Attól mert két ember valamikor együtt volt, az nem azt jelenti, hogy utàlni kell a màsikat.
Bàrmelyik exemmel összefutuk/összefutnék, örülnénk annak, hogy esetleg 15+ év utàn találkoztunk.
Pl a legelső szerelmem ismerősöm Fb.-on, meg szokta kérdezni, hogy vagyunk.
Ő màr 3 gyermek boldog édesapja, nincs a felesége részéről sem hiszti, hogy egy 15 évvel korábbi baràtnőjétől megkérdezi hogy van.
Azért,mert nem vagyok tini.
Illetve mert előző párommal csunyán megégettem magam.Nem részletezném. Na meg önbizalmam is nulla!
Nyilván én is tudom,hogy de velem van ( jelenleg ) velem alszik-kel ( sokszor ),meg velem tervez,engem hiv stb...
Férfiként írom hogy miután vége lett a barátnőimmel, evidens volt részükről is hogy soha többet nem keressük egymást. Minek tartanánk a kapcsolatot? Nem vagyok rászorulva néha-néha egy "helló, hogy vagy"-ra, ők sem kíváncsiak rám hogy tengetem napjaimat vagy mennyire vagyok szerelmes. Döntöttünk anno hogy vége, akkor vége, függetlenül attól hogy szeretetben vagy háborúban lett vége.
Minden ember más életfelfogású, van akinek belefér az exekkel a jópofizás, van akinek tabu. Erre a kérdésre nincs általános válasz. Ahány ember annyi vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!