Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnéd ha a párod beszélget az exével?
Kb 3-4éve a páromnak volt egy barátnője,aki megcsalta.A párom megbocsájtotta neki,de már nem müködőtt igy szétmentek.
Mikor mi megismertük egymást már akkor is beszélgettek.Volt egy idő amikor nem dumáltak.Most megint elkezdtek beszélgetni. A lánynak elméletileg van párja.
A párom normális velem,elkényeztet.Mindent megtesz nekem / nekünk.
Szóval, te beszélgethetsz az exeddel, de ő nem az övével?
Nőj fel kislány. Ha neked lehet, akkor neki is. Ha ő nem hisztizik emiatt, akkor te se tedd!
De ez leginkább #4 hsz.-nak szólt, miszerint kuka ha valaki beszél az exével.
Talàn meg kéne fojtanom exférjem, a GYEREKEM apjàt, mert màr EX?!
Te hàny éves vagy, 14?!
Mert hogy nem felnőtt igazi férfi az biztos.
Igen,azt nem értem én se ha egyszer megcsalta,hogy lehet rá még kiváncsi? Bár szerintem ezen Ő már tul tette magát.Megcsalta,próbálták újra de nem ment,a lány tervezett vele de a parom kidobta.
Nyilván azért más az,ahol van egy gyerek.Nálunk nincs,még elég fiatalok vagyunk.
13 egy szóval se mondtam,hogy nem beszélgethet vele.
Csupán aggodom.Saját magamnál tudom hogy nem akarok az exemtől semmit,de nála nem vagyok ebbe biztos.
Bár már évek óta ilyen haveri szinten maradtak.
Jah, hát nem mindenki állat, aki egyből megy bszni amint meglát egy ellenkező neműt.
Akkor minek a párod, ha nem bízol benne? Beszélgettél már vele erről? Egyébként meg ha tovább hisztizel, azzal biztos, hogy a csaj karjába fogod üldözni, vagy magad mellől el.
A párod veled van, ennek oka van és annak is oka van, hogy a másik csaj csak ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!