Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselnéd ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnéd ha a párod beszélget az exével?

Figyelt kérdés

Kb 3-4éve a páromnak volt egy barátnője,aki megcsalta.A párom megbocsájtotta neki,de már nem müködőtt igy szétmentek.

Mikor mi megismertük egymást már akkor is beszélgettek.Volt egy idő amikor nem dumáltak.Most megint elkezdtek beszélgetni. A lánynak elméletileg van párja.

A párom normális velem,elkényeztet.Mindent megtesz nekem / nekünk.

2019. ápr. 15. 11:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%
Persze ki van próbálva, aztán esetleg jön egy újabb fellángolás, az bizonytalanság, hogy valóban jó döntés volt szakítani? Aztán esetleg újra összemelegednek. Lehet hogy egyszer valamiért szakítottak, de valamiért jártak is. Idegen emberrel nem, ott nincsenek régi érzelmek amik újra felszínre törhetnek.
2019. ápr. 15. 11:40
 12/35 anonim ***** válasza:
75%
#9 igen, ki van próbálva ..de azt ne tessék elfelejteni, hogy ezek a kipróbált exek gyakran azért be próbálkoznak :)
2019. ápr. 15. 11:41
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, te beszélgethetsz az exeddel, de ő nem az övével?

Nőj fel kislány. Ha neked lehet, akkor neki is. Ha ő nem hisztizik emiatt, akkor te se tedd!

2019. ápr. 15. 11:41
 14/35 anonim ***** válasza:
14%

De ez leginkább #4 hsz.-nak szólt, miszerint kuka ha valaki beszél az exével.

Talàn meg kéne fojtanom exférjem, a GYEREKEM apjàt, mert màr EX?!

Te hàny éves vagy, 14?!

Mert hogy nem felnőtt igazi férfi az biztos.

2019. ápr. 15. 11:42
 15/35 A kérdező kommentje:

Igen,azt nem értem én se ha egyszer megcsalta,hogy lehet rá még kiváncsi? Bár szerintem ezen Ő már tul tette magát.Megcsalta,próbálták újra de nem ment,a lány tervezett vele de a parom kidobta.

Nyilván azért más az,ahol van egy gyerek.Nálunk nincs,még elég fiatalok vagyunk.

2019. ápr. 15. 11:43
 16/35 anonim ***** válasza:
83%
Volt egy barátnőm aki bejelölte egyik exét miközben szerelmes volt belém, szülinapi köszöntőt is írt neki és mikor rákérdeztem hogy miért van szükség az exére, azt válaszolta hogy miért ne? Nem firtattam tovább, a csajjal rövid időn belül vége lett a pökhendi és magánakvaló stílusa miatt, de egyébként az exe miatt is szakítóok lett volna, mert aki szerelmi kapcsolatban van annak nincs szüksége a múltjára.
2019. ápr. 15. 11:45
 17/35 A kérdező kommentje:

13 egy szóval se mondtam,hogy nem beszélgethet vele.

Csupán aggodom.Saját magamnál tudom hogy nem akarok az exemtől semmit,de nála nem vagyok ebbe biztos.

Bár már évek óta ilyen haveri szinten maradtak.

2019. ápr. 15. 11:45
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

Jah, hát nem mindenki állat, aki egyből megy bszni amint meglát egy ellenkező neműt.

2019. ápr. 15. 11:48
 19/35 anonim ***** válasza:
80%
#10-es te nagyon eltévedtél. Ez nem a válás kategória. Az külön dolog, a kérdés nem erről szólt, és a válaszok sem. Ilyen buta emberek vállalnak még ráadásul gyereket is, és egy egyszerű kérdést nem tudnak értelmezni. Jesszus. Más dolog hogy gyerek miatt MUSZÁJ tartani a kapcsolatot, és megint más dolog hogy ÖNSZÁNTÁBÓL tartja valaki a kapcsolatot az exével, mert nincs jobb dolga, esetleg probléma van az új kapcsolatban.
2019. ápr. 15. 11:48
 20/35 anonim ***** válasza:
24%

Akkor minek a párod, ha nem bízol benne? Beszélgettél már vele erről? Egyébként meg ha tovább hisztizel, azzal biztos, hogy a csaj karjába fogod üldözni, vagy magad mellől el.

A párod veled van, ennek oka van és annak is oka van, hogy a másik csaj csak ex.

2019. ápr. 15. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!