Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnéd ha a párod beszélget az exével?
Kb 3-4éve a páromnak volt egy barátnője,aki megcsalta.A párom megbocsájtotta neki,de már nem müködőtt igy szétmentek.
Mikor mi megismertük egymást már akkor is beszélgettek.Volt egy idő amikor nem dumáltak.Most megint elkezdtek beszélgetni. A lánynak elméletileg van párja.
A párom normális velem,elkényeztet.Mindent megtesz nekem / nekünk.
Kérdés az, hogy miről és milyen rendszerességgel.
Az, hogy ha heti egy levelet váltanak szimpla hétköznapi dolgokról és mindenki éli a saját életét, akkor azzal szerintem nincs gond.
Amikor az enyém beszélgetni akart “ apróságokról” vele , mondtam hogy jö, akkor most döntsön. Vagy mehet, vagy maradhat, de akkor nincs beszélgetés .
Ennyi. Amelxik pasi megy, azt engedni kell.
Azt nem tudom milyen rendszeresen beszélnek.
Általános dolgokról,pl a csaj kuldott a macskájárol kepet,illetve a virágokról adott tanácsot a páromnak.
Szerintem pont, hogy kevésbé kell aggódni az ex miatt, mint a random emberek miatt, ha már mindenképp aggódni akarunk. Az ex már "ki van próbálva", és 1000% hogy nem működik a dolog.
De inkább az a kapcsolat kuka szerintem, ahol nincs bizalom.
Basszus, mi ez itt, óvoda???
Az exemmel van egy közös gyerekünk, igen, beszélünk.Mert a kislànyom közös.
Én pàrom is szokott beszélni az exnőjével, és akkor mi van?
Semmi sincs.
Példàul tegnap dolgoztam, pàrom dettó, csak az apja tudott vigyázni a gyerekre, ergo beszéltünk.
Sőt, ő vitte el cipőt venni.
Ebben mi olyan tragikus van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!