Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhatnék a párom születésnapjára?
17-én lesz a párom 27.ik születésnapja és sajnos munkanélkül vagyok és kb egy fillérem nincs:S
Mit adhatnék neki ajándékba????
Lécci segitsetek.Estleg vmit ami nagyon alcsó,vagy amit eltok késziteni.
Amugy én vagyok a lány és a párom a fiu csak h tiszta legyen a dolog:)
Sajnos nem tudok egésznap vele lenni:(
Mert reggel 5kor elmegy otthonról 2kor hazajön és 4kor megy vissza melozni utánna meg csak fél9kor ér haza és ak már hulla fáradt.:(
Nagyon szépen köszönöm:)
Nagyon jól hangzik amiket írtál:P:D
na latom a kenyesztgetest mar mindenki leirta
hat om,nem is tudom targyat nem tudsz adni,mivel nincs penzed,de esetleg ha megvan az ezres amit valaki mar irt,akkor ertelmetlen kulcstarto helyett vehetsz neki boxert vagy mittom en mit hord.
mult heten vettem az osztalytarsamnak boxert a sarkany centerben kb 700 ft/ert es allitasa szerint eleg jo>D
Tegyél fel a számítógépre valami szép szülinapi köszöntős háttérképet, felirattal. Mellé egy üveg bor, két pohárral. Egy forró csók mellett én örülnék neki.
26/F
Köszönöm szépen.
Bár nemhiszem,h a fényképalbumal sokra menne:)
Csak eltenné és 1el több porfogó lenne.
DE a számítógépeset lehet kipróbálom:D Köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!