Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
90% hogy megcsal, de tagad mindent. Mit tegyek?
3 év után úgy néz ki, a pasim csal engem.
100%-os bizonyítékom nincsen, de rengeteg jel, ami elég nehezen kimagyarázható, hazugságok, stb.
Amikor terítettem, kifordult magából, és közölte velem, hogy most komolyan 3 évet kidobnék a kitalált történetem miatt? Mindent próbált kimagyarázni, és nem hajlandó beismerni semmit.
A barátaim, szüleim szerint is megcsal, a pasim viszont azt mondja, hogy ha nem bízom benne, megette a fene, és ismerhetném ennyire.
Nem tudom, mit tegyek, 1 hete van ez az állapot, és hányok, lázas vagyok, remegek.
Nem tudom, mit tegyek. Nem akarok eldobni 3 évet, ugyanakkor meg szinte biztos vagyok benne, hogy van valakije.
Ilyenkor ki mit tett?
Az, hogy vannak nagyon jó lány barátai miért lenne érzelmi megcsalás? Gondolkozzunk már egy kicsit... Nekem is van csomó tök jó ellentétes nemű barátom meg kollégám, ha kirak valamit beszivecskézem. Van vagy volt bármi közünk egymáshoz? Nincs.
Ennyire ne akarjunk már ráakaszkodni a párunkra, hogy semmilyen más nővel nem tarthat jó kapcsolatot. Nem normális az a nő, aki ebből azonnal megcsalással vádaskodik. A palija nyilván azért nem mondja neki, mert tudja, hogy behisztizne rajta.
,,1 hete van ez az állapot, és hányok, lázas vagyok, remegek" -menj el orvoshoz, mert ez valami vírus.
Amúgy úgy írsz a 3 évről mintha az valami egész életes történet volna.Én pld 12 év után kukáztam a volt párom, de ismerek olyat aki 22 év után.Mi mit mondjunk? :)
,,A barátaim, szüleim szerint is megcsal"-mindenki aki téged szeret ezt mondaná ilyen helyzetbe.Ha a pasid haverjait és szüleit kérdeznéd ők meg arra esküdnének, hogy olyan jó fiú és csak téged szeret, biztos nem csal meg.Ez így működik, mindenki azt szeretné védeni a csalódástól, támadástól akit szeret.
Ha úgy érzed nem bízhatsz benne akkor hajítsd ki.Vagy ha megmondaná, hogy megcsalt akkor megpróbálnád kijavítani a kapcsolati problémáitokat?
Amúgy ha pld szívecskés plüss mackót ,,vett" volna magának azt én se hinném el.
Egy hirtelen mozdulattal mutasd meg neki a képet, amin rajta van a másik csajjal, és hogy lebukott.
Ha látod hogy elvesztette a fonalat, elkezd makogni, akkor tuti hogy megcsalt.
Ha rögtön azt vágja rá, hogy az nem is ő a képen, akkor lehet hogy tényleg nem ő az, ebben az esetben más irányból lehetne kideríteni csak hogy mi is a helyzet pontosan.
Én nem gyűjtöttem bizonyítékot. Egyszer hazudott hogy merre járt aznap. Utánajártam, ott nem volt. Egy másik hazugsággal takarózott.
A harmadikat már nem vártam meg, nem voltam rá kíváncsi hogy hol járt valójában, megcsalt-e az sem érdekelt.
Az én párom ne hazudjon nekem, én sem teszem.
Szakítottunk.
Magánnyomozóról hallottál már?
Ha van rá pénzed, fogadj fel egyet, csak hogy megnyugodjál.
Megkellett volna várnod, mig tuti biztos bizonyitékod van és akkor nyugodt szivvel kidobhatnád. Igy ha ki is dobod,benned lesz a kétség, az a 10%- hogy mi van ha mégis hiába dobtad ki.
Az a baj, most ha látja, hogy gyanút fogtál még óvatosabb lesz, hogy ne bukjon le-ha tényleg megcsal.
Én a helyedben szinlelnék még egy kis ideig. Tenném magam, hogy megnyugodtam, elmúlt a kétségem, hiszek neki, közben figyelmes lennék. Amikor elmegy telefonálni, megpróbálnám valahogy lehallgatni. Sőt, a telefonjába is belenéznék, hiába álszenteskedik itt mindenki, hogy csúnya dolog, szerintem ilyen helyzetben kell, hogy tisztán lásson az ember.
Ennek a csajnak, aki letiltott, nem tudod elérni valamelyik ismerősét? Nem ismeri senki a környezetedből? Párjod haverjait nem tudod megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!