Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
90% hogy megcsal, de tagad mindent. Mit tegyek?
3 év után úgy néz ki, a pasim csal engem.
100%-os bizonyítékom nincsen, de rengeteg jel, ami elég nehezen kimagyarázható, hazugságok, stb.
Amikor terítettem, kifordult magából, és közölte velem, hogy most komolyan 3 évet kidobnék a kitalált történetem miatt? Mindent próbált kimagyarázni, és nem hajlandó beismerni semmit.
A barátaim, szüleim szerint is megcsal, a pasim viszont azt mondja, hogy ha nem bízom benne, megette a fene, és ismerhetném ennyire.
Nem tudom, mit tegyek, 1 hete van ez az állapot, és hányok, lázas vagyok, remegek.
Nem tudom, mit tegyek. Nem akarok eldobni 3 évet, ugyanakkor meg szinte biztos vagyok benne, hogy van valakije.
Ilyenkor ki mit tett?
És áruld már el, hogy mégis miből gondolod, hogy megcsalt... Ilyenkor valahogy mindig kiderül, hogy amúgy csak a kérdező a paranoiás és betegesen féltékeny. Vagy éppen a "kedves" barátok kavarják a szrt.
De mindegy is, ha nem is csalt meg te ezzel a balhéval simán elérted, hogy összedőljön az egész kapcsolat tehát így is úgy is kuka. Nem bízol a párodban, minek vagy vele?
Nem az a baj, hogy megcsal vagy ki tudja mittesz, hanem az, hogy már nem bízol benne, amit ő is mond.
Szóval kérdés, hogy vissza akarod ezt a bizalmat építeni, számíthattok ebben egymásra, vagy pedig inkább szétválnátok.
Le kell ülnötök, és megbeszélni.
Telefonálgatások úgy, hogy ne legyek jelen.
Óránként nézi az üzeneteit. Új tárgyak a szobájában, amiket állítólag magának vett, szerintem pedig kapta valakitől, mert ilyeneket az ember nem vesz magának.
Eltűnések több napra, túlóra miatt(van, hogy éjszakás)
Illetve az egyik csaj folyton imádja a képeit, az összeset, majd mikor szóvá tettem a pasimnak, hogy ki ez a csaj, a csaj letiltott engem.
És van egy csoportkép egy túrázásról, amin úgy néz ki az egyik srác, mintha a pasim lenne ezzel a csajjal, csak nagyon homályos a kép és távoli.
Minek mutassam meg? :D
Vannak vagy 20-an a képen, és ott áll hátul egy csaj meg egy srác.
Régen mi is jártunk túrázni, közös ismerősi kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!