Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok hogyan működik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogyan működik a gyerek-kérdés?

Figyelt kérdés

Kicsit Google kérdőív-faggatózás jellege lesz a dolognak, amiért előre is elnézést kérek, csak érdekel, hogy ti hogy látjátok.

Ti szeretnétek a jövőben gyereket? Mennyire vagytok ebben biztosak? Létezik olyan körülmény, vagy párkapcsolat, ami miatt változtatnátok az álláspontotokon?

Ismerkedéskor nagyjából mikor jön elő a gyerek-téma? Folytatod, ha a partnerrel nem teljesen értetek egyet? Ha bizonytalan vagy gyerek-témában, hogyan állsz az ismerkedéshez?

2019. ápr. 14. 14:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

" Total nem tudják irányítani a ki önző , hisztis csemetéiket, és akkor tablet gyerekek lesznek belőlük"

Fordított a sorrend. Az, hogy milyen a gyereked csak rajtad múlik. Hogyha beülteted a tablet elé igen, elcseszett gyerek lesz. De a gyerekek olyanok mint a szüleik. Aki szidja a gyerekét az a saját nevelését és a saját személyiségét, saját példamutatását szidja.

2019. ápr. 14. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Én a más gyereknevelését szidom!

Minden szülő azt hiszi az övé majd nem olyan lesz! Dehogy nem! Azért tablettezik otthon minden gyerek állandóan! Ébredjetek már fel!

Aki gyereket akar, annak adnék egy csecsemőt egy évig kölcsön, meg hozzá még rendetlen kölyköket, h gyakorolja rajtuk mire képes!:D Egy év után jöhet beszélgetni arról h milyen jó az anyaság, apaság!

Pont azzal van a baj, h a lakástámogatás miatt csinálja a nagy többség, mert amúgy nem jutna lakáshoz!

Gyereknevelés meg persze nem izlik neki, meg ráfogja a médiára!

Nem tudom sokan miért hiszik azt h ők különbek, vagy nekik majd különb gyerekük lesz! Hát nem! Még rosszabb!

2019. ápr. 14. 21:49
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
Lakosság 5 % alkalmas gyereknevelésre!
2019. ápr. 14. 21:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
gyerek=stressz Nem kell!!!
2019. ápr. 14. 21:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Pont azzal van a baj, h a lakástámogatás miatt csinálja a nagy többség, mert amúgy nem jutna lakáshoz"

Na ezért pont, hogy senki nem fog gyereket csinálni. Meg lehet nézni interjúkat a lakossággal, hogy mennyire csökkenti pont ez a gyerekvállalás iránti vágyukat. Úgy érzik, hogy a kormány le akarja nyomni a torkukon, ez pedig tök mindegy milyen témában, de pont mindig az ellenkezőjét éri el.

Aki a környezetemben gyermeket vállal mindenki jó szülő, aki foglalkozik is a gyerekkel. Egyikőjüktől sem hallottam még, hogy mekkora nyűg lenne, pedig pont abban a korban vannak a gyerekek mindenkinél amikor valóban irritálóak tudnak lenni. Éppen múltkor hallottam két fiatal anyuka beszélgetését, hogy az egyik gyerek most beteg, a másik éppen 2 óránként felkelt éjszaka. És ettől függetlenül úgy beszéltek a gyerekekről, mint a világ legszebb dolgáról. Egy negatívum sem hangzott el egyikőjüktől sem. Minden hozzáállás kérdése. Attól, hogy te a személyes defektjeid meg gyűlöleted miatt nem tudod magad elképzelni jó szülőként, és ezt igyekszel a világra is kivetíteni még rengeteg nagyon jó szülő van.

2019. ápr. 14. 21:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor látnám azt a rengeteg jó gyereket! De csak önző tabletfüggő gyerekeket látok!
2019. ápr. 14. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék gyereket. Egyszerűen túl önző vagyok, nem fér bele az életembe/életünkbe. Szeretek világot látni, utazni. Szeretem a munkám, szeretem, hogy mindig azt csinálom amihez kedvem van. 15 éve vagyok a férjemmel, ugyanígy gondolkozik ő is.

A családban (tesóméknak) van gyerek, őt imádjuk és jól elvagyunk amikor találkozunk vele. De jól esik tudni, hogy nap végén "vissza lehet adni" a szülőknek és nem 18 éves program minimum. :)

2019. ápr. 15. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolso,most komolyan miért vagy azért önző mert nem vagysz a gyerekkel járó stresszre? Meg a szenvedesre a hülyesegei miatt? Ne hidd ezt el h önző vagy!
2019. ápr. 16. 17:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 24/N vagyok, párom 27/F. Egyelőre egyikünk sem akar, én teljes mértékben elzárkózom az anyaság elől. Párom csak annyit mond a kérdésre, hogy "Egyszer majd biztosan lesz". MAximum 1 gyereket hajlandó lennék bevállalni, de jobban örülnék, ha nem lenne. Aztán lehet, hogy később majd változni fog a véleményem. Sosem lehet tudni.
2019. ápr. 18. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!