Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fekszik le velem?

Figyelt kérdés
4 évig együtt voltam egy lánnyal. 2 éve szakítottunk. 2 évig semmit nem beszéltünk egymással, szinte nem is láttuk egymást. Tavaly októbertől fel vettem vele újra a kapcsolatot. Neki másfél éve van barátja. A régi közös barátainkkal el kezdtünk együtt bulizgatni, találkozni. És egyik buli után le feküdtünk. Aztán rendszeresen, ha találkoztunk. Viszont utána mindig megbánja mert, hogy szereti a barátját. Nem értem őt.

2019. ápr. 14. 09:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha tudnád, hányan élnek olyan párkapcsolatban, amit csak a kényelem, vagy a magánytól való félelem tart össze! Veled meg azért fekszik le, mert valaha jó volt veled a szex.
2019. ápr. 15. 19:22
 12/17 Synesztro ***** válasza:
64%
31/F legyen eszed. Élvezkedj amíg csak akarsz, de ne légy 0st0ba, hogy egy ilyen riherongytól te többet akarj. Akkor is sír a pasikája után amikor a szájából kikandikálsz? Tán a golyókba törli a sajia utáni hiány kis könnyecskéit? Lóf. szt. Egész egyszerűen meg akarja tenni és kész. És csak megsúgom ha újra összejönne veled, melletted is meg fogja majd tenni, lehet pont a mostanival megfordítva. Higyj nekem egy ilyennek sokkal jobb csak a szeretője lenni. Legyen eszed, ne akarj agancsokat növeszteni, vadász szezon van. ;D
2019. ápr. 15. 20:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, na most meg mosolyogtattál 😀 de nagyon igazad van. Azért írtam, hogy kiélvezem a pillanatokat 😀 köszönöm szépen.
2019. ápr. 15. 22:26
 14/17 Yoda m. ***** válasza:

Hát csináld azt, amit ilyenkor a legcélszerűbb, ha nem tudsz valamit...kérdezd meg Tőle!

Szeret-e téged? Vagy "csak" jó veled lennie. (Mert már egypárszor jó volt) De, ugyanakkor szereti a barátját is...(?)

Kérdezd csak meg! És figyeld minden szavát, sóhajtását, gesztusát, szemének mozdulatait miközben kérdezel. S pláne figyeld meg akkor, ha válaszol is. Tényleg olyan biztosan állítja azt, hogy szereti a barátját... és valóban megbánja... vagy hogy valóban van-e bűntudata amiatt, hogy kettőtöket is szeret.

Esetleg hármótokat, csak Ti ketten nem tudtok róla. Mit lehet azt tudni?

Szóval csak kérdezz bátran. És ha megpróbálja elterelni figyelmed, ha próbál kitérő választ adni... Ne hagyd magad! Legyél ebben (is) rámenős.

Ha meg akarod Őt érteni (mert ugye azt írtad: Nem érted Őt), akkor csakis kérdés-felelet formájában közelítheted meg a megértését, mégpedig jól feltett kérdéseidre adandó válaszai kapcsán... hacsak nem fejleszted ki magadban a gondolat-olvasás képességét...

Az ERŐ legyen Veled!

2019. ápr. 16. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennek nincs barátja csak ugyanolyan partnere mint te. Azért szakítottatok mert neki ez az életmód kell és nem az hogy magadfajta srácok mutogassák a nagyijuknak mondván:” ő az én kis szerelmem”. Aztán lehet hogy tévedek de ritka az olyan pasi aki mellől csakúgy leléphet az csaj azzal hogy bulikázni megy idegen fiúkákkal köztük az exével.
2019. ápr. 18. 14:31
 16/17 anonim válasza:

Mit nem értesz ezen? A nők egyszerű életformák, nem tudnak logikusan, összetetten vagy egyáltalán csak gondolkozni.

Gyakorlatilag randomra, az akkori kedvüktől függően "érzéssel" cselekszenek, azt majd később megbánják, mer ugye a tetteik következményeit sem akarják felvállalni.

2019. ápr. 18. 14:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Sztem vagy az van hogy nem szereti a pasiját mert az ágyban nem kapja meg azt amit te meg tudsz neki adni vagy pedig nem tudja hogy mejikötöket válassza. Sztem ne éld bele magad addig amíg nem szakít a csávojával.Lehet hogy érzelmileg mindent meg ad neki meg anyagi biztonságot.
2019. ápr. 18. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!