Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban kihasználás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban kihasználás, hogy pénzt fogadok el?

Figyelt kérdés

A párom jól keres, nekem még 2 évem van diplomáig. Néha vannak diákmunkáim, de nem keresek annyit vele, hogy felesbe bírjak fizetni mindent (rezsi, lakbér, élelmiszer, programok), így lényegében a párom fedezi az én megélhetésem is, illetve kapok pénzt magamra (havi 30).

Már többször gondoltam rá, hogy megmondom, ne adjon, már az is nagy segítség, hogy a lakhatás és az élelmiszer, valamint a bérletem nem nekem kell fizetni, a saját apróságaim ki tudnám spórolgatni diákmunkából akkor is, ha nem megyek rendszeresen, de aztán mindig meggondolom magam.

Elég régóta együtt vagyunk már.

2019. ápr. 12. 10:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tégy ahogy jól esik. Azonban, ha nem vagy önálló, anyagilag független felnőtt, akkor ez azért jó eséllyel egy sugar kapcsolat...
2019. ápr. 12. 13:06
 12/19 A kérdező kommentje:

Amikor összeköltöztünk 4 éve, még nekem is volt munkám, és kifizettem a részem mindenből. Most tanulok, nem tudok annyit dolgozni, hogy mindennek odaadhassam a felét.

Nem ilyen kapcsolatnak indult, természetesen.

2019. ápr. 12. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

Én nem fogadnám el. Diákmunkából élek, pároméknál, ott mindennek a fele stb., párom teljes állásban dolgozik, de fel sem ütné az a lehetőség a fejét, hogy még ő adjon nekem zsebpénzt.

Illedelmesen utasítsd el, hogy nincs jelenleg rá szükséged, és majd szólsz neki, ha pénzügyi gondjaid lesznek, vagy ha ez nem megy, legyen elkülönítve és mondjuk lepd meg vele egy pár napos kikapcsolódással, wellness-el, nyaralással (ha minden hónapban félrerakod egy évig, szép összeg jön ki).

2019. ápr. 12. 17:48
 14/19 anonim ***** válasza:

"diàkmunkàból élek, pàroméknàl..."

No comment!

Egy kis taknyos vagy, aki felnőttesdit akar jàtszani.

Amikor én voltam tízen, húszonéves, tudod mi volt?Albérlet, ha màr annyira játszani akarta valaki az eszét.

(Bàr mivel sosem volt kapcsolatom kisfiúkkal, így az ő lakása/hàza volt opció, de a rezsi felét természetesen fizettem. (volna, ha hagytàk volna)

Nem kihasznàlàs amit a Kérdező csinàl.

2019. ápr. 13. 02:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen, mesteren kifejezetten kis taknyosok vannak.
2019. ápr. 13. 09:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Amikor te voltál ennyi idős, valószínűleg nem 150 ezer volt egy kis szar garzon bérlése. Plusz ha egy családi házban elfér az ember, és béke van, akkor miért ne?

Jobb az, ha valakit felnőtt emberként, akinek nincs kedve dolgozni pénzel a palija, mint egy gyereket? Itt most az a különbség, hogy ők is együtt élnek, csak neki még teszik alá a pénzt, és alig fizet valamit, nem is nagyon dolgozik, én pedig igen és mindent fizetek megfelelően. :D Logikus, igaz.

Kihasználás tényleg nem, de nem mindenkinek lenne pofája. Aki akar dolgozni egyetem mellett, az tud, de hát könnyebb ha kitartanak valakit. Ezt le is írja, hogy mindig meggondolja magát.

2019. ápr. 13. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves hsz.!

Nem mindenki az imàdott (àltalunk utàlt, pedig laktunk ott) Budapesten él.

Máshol van kiadó lakàs 60-80, bàr a mostani árakat nem tudom

2019. ápr. 13. 09:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja, Heves megye, munka szsràsig van.

Mi nem vàrosban élünk, de a kocsiba ha tankolsz, elvisz ide-oda.

Pesten sem hasznàltuk a tömegközl.-ést.

De gyönyörű helyen élünk, semmiféle szr panellakàsért el nem mennénk

Saját, 140 nm ház, hitel nincs, rezsi max 80-ból megvan havonta, és hidd el jobb, mint a sok barmot lesni vàrosban.

2019. ápr. 13. 09:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves #17!

Budapesti vagyok, itt is születtem, itt van mindenkim, itt járok egyetemre. Költözzek le, hogy aztán bejárós legyek? Annak aztán sok értelme van, látom mennyire imád mindenki órákat ingázni és a fél életét távolságin tölteni. Annak is van költsége.

Továbbá napjainkra már a nem budapesti albi árak is megemelkedtek.

2019. ápr. 13. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!