Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha egy férfi hazudik egy szép nőnek a munkahelyét pénzügyeit illetően, vagyis szegénynek mutatja magàt?
Köztudott, hogy a szép nők jelentős része szereti a pénzt. Almàs laptop, ékszerek, egzotikus àlomutak, màrkàs cipők stb. Azokkal virít az instàn a 100 000 követőjének.
Mi értelme akkor megmondani - pàrkapcsolati randizàsnàl - hogy valaki jól él? Szerintem nincs a helyzet magaslatàn egy ilyen ember.
Úgy vélem, az egyetlen megoldàs, hogy kiderüljön, nő önmagàért szeret-e, ha hazudunk. Egyszerű ruhàban megyünk elé, tömegközlekedési eszközzel. Ha kitart így kb. 1 hónapig, akkor biztos komoly a dolog.
"nem tartom egyébként normàlisnak az olyan nőt, aki emiatt beràg, mert egyrészt màniàkus igazmondó lehet, ami nem jó"
Ja, szóval hogy neked szabad őszintétlennek lenned, csak neki nem. Értem. Kérlek vegyél guminőt.
Nekem 3 van spec bár nem vagyok milliomos de egy 8 éves golffal rohangalok a környéken van 1 családi meg 1 hétvégi meg 1 régi (9 éves Honda accord 100e kmel:) ) ha összetöri feleségem a családit tudjon mivel menni.
Egy normális családban ennyi autó van :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!