Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarja velem tölteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja velem tölteni a szabadságát sem. Szakitottam, jól tettem?

Figyelt kérdés

Vasárnap derült ki (gondolom azért pénteken már tudni lehetett ), hogy egy hétre szabira megy. Nagyon ritkán talizunk Sok meló és a pénztelenseg miatt. Amúgy is többször elmondtam neki, hogy hanyagolva érzem magam mellette.

De neki eszébe se jutott, hogy a szabija alatt legalább péntek reggel idejojjon és egy kvázi hosszú hétvégénk Legyen.

Dühömbe letiltottam messengeren tegnap reggel. Azota nem keres, tudja pedig a telszámom és nyilván nem olyan elfoglalt, hisz szabin van. . Annyira írnék neki, de szerintem nem érdemli meg. Egyébként mikor mondtam neki, hogy jolvan akkor ne gyere legyél egyedül nem is értette Mit akarok (megint mi bajod? ?). Szóval neki eszébe se jutott, hogy mivel lehet probléma. . Ugye ne írjak és jól tettem?

2019. ápr. 9. 08:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8as vagyok. Hagyd akkor a francba, majd rájön...
2019. ápr. 9. 12:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek úgyis vége. Már ott megbukott, hogy elhanyagolt és megbeszélni sem lehetett vele. Jó volt, hogy kéznél vagy, ha kellettél, azt' ennyi.
2019. ápr. 9. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!