Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon normális ha besokalltam és inkább szakítottam?
A párommal harmonikusnak volt mondható a kapcsolatunk alapjában véve. Viszont amikor bármilyen nézeteltérés volt, vagy volt valami probléma amit kértem hogy üljünk le és oldjuk meg, ő mindig addig addig csavarta a dolgokat, míg kénytelen voltam azt mondani a béke kedvéért hogy oké legyen így.
Pl. Egy veszekedés közben ő bevágja, hogy "nem érdekel ez az egész tovább, nem is akarom megérteni már. "
Én ehhez tartom magam, ha nem, hát nem. Viszont csak beszél tovább a dologról, próbálja mégis megérteni, de nem vagyok benne partner, mondván őt nem érdekli.
Aztán bevágja, hogy hát ha azt mondja nem érdekli, de csak folytatja, akkor nem egyértelmű, hogy érdekli? És akkor "semmis" lesz a kijelentés hogy lesz@rja:D ekkor én vagyok a hibás és a gyerekes, ha nem vagyok hajlandó róla beszélni, miután kijelenti hogy nem érdekli. Ez megy sokáig, aztán a béke kedvéért inkább megbeszélem vele a dolgokat, mert megunom az egész szitut.
Vagy ha ő nem ért egyet velem valamiben, mondjuk problémázok a pénzügyeinken, de szerinte nincs probléma, akkor ezt is addig addig csinálja, addig magyaráz és hajtja az igazát, az én álláspontomat meg sem hallva, meg sem érti, míg meg nem unom és azt nem mondom oké, felejtsd el, nincs semmi probléma.
Tudom erélyesebben kellett volna fellépnem ellene, de ebbe is bele vagyok már fáradva. Nem akartam semmin veszekedni, mert mindig én jöttem ki rosszul belőle.
Az imént említett két példa csak néhány volt a sok közül, mert volt még néhány dolog, amire csak miatta mondtam azt hogy minden jó úgy, ahogy van.
Viszont úgy érzem gyűlt és gyűlt, de mára kicsordult belőlem és megmondtam neki, hogy ő ebben a kapcsolatban abszolút nem volt kompromisszumkész, elmondtam a sérelmeimet, a problémákat.
Sajnos tudom én voltam a hülye, mert már az első ilyennél nem kellett volna ráhagyni, de úgy éreztem érte megéri a sok nyelés :(
Sajnos nem bírtam sokáig és most értetlenül állt előttem, nem érti.
Mit kellene tennem?
Én 24N, ő 28F

Elmagyarázhatod neki, hogy nem kell az érzelmi hullámvasút, amivel ezzel rárak, de lényegében ugyan ez lenne a végkifejlet.
32/f

Jól tetted, hogy szakítottál. Ez nem mehet a vègtelensègig, hogy nincsenek megoldva a problèmák, nincs kompromisszum, ès mindig "neki van igaza".
Most vagy az lesz, hogy magába nèz, elgondolkodik, ès nyit a bèkülès felè, vègre hajlandó lesz meghallgatni ès figyelembe venni a te vèlemènyed is, ebben az esetben helyre hozható mèg a kapcsolat. Vagy ennyi volt. De akkor egy cseppet se bánd. Problèma megoldás nèlkül, normális kommunikáció ès kompromisszum nèlkül nem működőkèpes egy kapcsolat.
Amúgy nekem is volt hasonló szitu. Ő veszekedett velem kis dolgokèrt is, de ha èn kifogásoltam valamit, azt mindig kimagyarazta, vagy úgy csavarta, hogy abból is az jött ki, èn vagyok a hülye, hogy ez nekem rosszul esik vagy nem tetszik stb. Szóval az èn sèrelmeim mindig kezeletlenek maradtak. Egy jó ideig èn is csak nyelven, míg aztán elegem lett, ès èn is szakítottam. Legnagyobb meglepetèsemre nagyon elkezdett teperni, vègre sikerült mindent megbeszèlni, ès változást ígèrt. Úgyhogy èn meg is adtam az esèlyt, de sajnos már kèső volt, addigra èn már vègèrvènyesen kiábrándultam. Pedig tènyleg megváltozott, minden jól működött már, ami korábban nem, csak èppen már az èrzèseim nem voltak a helyèn, úgyhogy vègül ezèrt lett vège. Èn túl sokáig vártam, ès nem volt èrtelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!