Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális, hogy az exénél kell
aludjunk, mert közös gyerekük van?
Figyelt kérdés
A páromnak van egy 3,5 éves kislánya, és eddig még nem hozhattuk el a kislányt. Párom majdnem minden nap megy hozzájuk, próbálunk jó viszonyt ápolni az exével, és nagyon szeretem a kislányt, de lassan ott tartunk, hogy kéthetente náluk kell aludni, mert az ex egyelőre nem hajlandó oda adni a kislányt, hogy vigyázhassunk rá. Semmi baj a közös programokkal, Én igyekszem alkalmazkodni, csak nekem furcsa az, hogy ott "kell" aludnom nekem és a páromnak, úgy, hogy az ex is ott van.Én nem igazán merek ez ellen felszólalni,mert megsértődnének, de nem tudom ilyen formán meddig fog ez még működni.
Tudod, néha meg kell izélni az exet is. Ennyi jár neki is. Értsd meg.
2019. márc. 12. 19:47
2/14 anonim válasza:
Nem normális.
Én azonnal szakítottam egy ilyen miatt anno.
A csaj exe (apuci) rendszeresen ott aludt, persze a gyerek miatt.
Azonnal lapát a csaj- .
2019. márc. 12. 19:47
3/14 anonim válasza:
Ez általában nem így szokott működni, de úgy tűnik, hogy a helyzet 3 embernek megfelel, te vagy a negyedik, akinek nem, tehát te vagy a kakukktojás. Egyébként nem kell ottaludnod, dönthetsz úgy is, hogy nem alsuol ott.
2019. márc. 12. 19:50
4/14 anonim válasza:
Mi az, hogy nem aludhat a másik félnél a gyerek? Ha van bírósági végzés, hogy nem viheti el felügyelet nélkül, akkor érthető, de ha meg nincs, akkor 2 hetente egy hétvégére elviheti nyugodtan. Ez a nem normális, meg persze az sem normális, hogy ez miatt ott kell aludni. Én a hellyedben hagynám a francba, így nincs normális magánéletetek, meg a gyereket sem tudod úgy megismerni.
2019. márc. 12. 20:01
5/14 anonim válasza:
"Mi az, hogy nem aludhat a másik félnél a gyerek? Ha van bírósági végzés, hogy nem viheti el felügyelet nélkül, akkor érthető, de ha meg nincs, akkor 2 hetente egy hétvégére elviheti nyugodtan. Ez a nem normális, meg persze az sem normális, hogy ez miatt ott kell aludni."
De úgy tűnik, az apukát ez nem zavarja, mivel nem ő az, aki fel van háborodva a helyzeten.
2019. márc. 12. 20:08
6/14 anonim válasza:
Nem kell ott aludnod, senki sem erőlteti rád. De én ilyen kapcsolatban nem is lennék, ez nekem túl bizarr......
2019. márc. 12. 20:11
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! 2,5 éve vagyunk együtt, amikor összejöttünk, akkor volt 1 éves a kislány. Ez az ottalvósdi kb. fél éve kezdődött, és egyre csak sűrűbb lett ezen alkalmak száma. A páromat tényleg nem zavarja, a kislány a mindene, de Én nem akarok háborút, volt már elég az exével,(volt, hogy vissza akarta szerezni) csak közben meg úgy érzem eltűnök ebben az egész szituációban. Megértem, hogy fontos neki a családja is, csak magánéletünk nincs, pontosan ahogy az egyik hozzászóló írta.
2019. márc. 12. 20:19
8/14 anonim válasza:
Nézd, szerintem téged akar az ex megalázni ezzel a helyzettel, és sajnos az sem kizárt, hogy vissza akarja szerezni a párodat. Furcsa, hogy a párod belemegy ebbe, és nem látja mennyire bizarr ez a "gyerek miatti" ottalvás.
2019. márc. 12. 21:04
9/14 anonim válasza:
Inkább aludnék az utcán, mint a volt férjemmel és a párjával egy fedél alatt.
Ez elég bizarr.
3,5 éves gyereket már nyugodtan elvihetne a párod. Eleinte egy napra, hozzátok. Aztán tenni egy próbát, hogy ott is alszik.
Mindenesetre én a helyedben megmondanám, hogy nem alszok ott. Oldja meg másképp.
2019. márc. 12. 21:35
10/14 anonim válasza:
Én is ilyen anya vagyok , ragaszkodom a gyerekemhez
Ha Féltékeny lenne a volt parjara , vagy rad , nem aludhatnátok ott föleg nem egyutt
Csak a gyerekét tartja szem elött , kepes titeket is elviselni ezért
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!