Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nem normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem normális, hogy az exénél kell aludjunk, mert közös gyerekük van?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy 3,5 éves kislánya, és eddig még nem hozhattuk el a kislányt. Párom majdnem minden nap megy hozzájuk, próbálunk jó viszonyt ápolni az exével, és nagyon szeretem a kislányt, de lassan ott tartunk, hogy kéthetente náluk kell aludni, mert az ex egyelőre nem hajlandó oda adni a kislányt, hogy vigyázhassunk rá. Semmi baj a közös programokkal, Én igyekszem alkalmazkodni, csak nekem furcsa az, hogy ott "kell" aludnom nekem és a páromnak, úgy, hogy az ex is ott van.Én nem igazán merek ez ellen felszólalni,mert megsértődnének, de nem tudom ilyen formán meddig fog ez még működni.
2019. márc. 12. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Hát 10-es elég beteg a Te gondolkodasod is!
2019. márc. 12. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Sosem aludnék az exfeleségem házában ha lenne más lehetőség is.

Plussz nem aláznám, hoznám kellemetlen szituációba ezzel az új barátnőmet.

Sajnálom hogy tapló a párod...

Fontos a gyerek elhiszem, nekem is van, de azért velük zsarolni nem hagyom magam! Jól írták előttem már, ha van egy bírósági végzés amiben benne van hogy apuka elviheti, akkor ahoz anyukának is tartania kell magát.

Csak megemlítem nekem is olyan három éves körüli volt mikor váltunk. Azóta hozom viszem nálam alszik....

2019. márc. 13. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Na tudod ki aludna az exnél... még azt sem viselném el, hogy a párom az exnél aludjon. WTF?

Ezt te választottad, te törődsz bele igy, szóval most edd meg amit főztél.

2019. márc. 13. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Elmebetegek, vagy csak még mindig dugja az exet. Ilyenbe ne maradj benne. Olyan nincs, hogy az ex nem hajlandó odaadni a kölyköt, mindkét szülőnek joga van hozzá. Ha nem akarja, majd a bíróság megmondja. De én ezt az ottalvósdit sürgősen abbahagynám. Mondjuk az is elég szomorú, hogy ezt a partnered nem látja át, neki is kellemetlennek kéne, hogy legyen.
2019. márc. 13. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!