Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, hogy újra normális legyen a nemi életünk, mi lehet az oka ennek?
Vagy valami változott, vagy beleunt és neki ennyi már a normális. Ha nem passzoltok, akármit is teszel, akkor valószínűleg nem fog működni a dolog.
Próbálkozhatsz pár dologgal, aztán majd kiderül. Pl. szexi ruha, otthon meztelenül várod, ilyesmik.
Azért nem ártana őt is megkérdezni. A kapcsolat elején mindenki kanos, szerintem szinte mindenki többet szexel, mint amennyit általában kívánni szokott. Barátom is fiatal, a kapcsolat elején mindig volt szex találkozók alkalmával, most már nekünk is csak heti egy. Mint kiderült, neki ez a normális, kapcsolat elején azért volt több, mert előtte évekig nem volt nője, érthető, hogy kicsit megugrott a libidója. De lenyugodott, és neki ennyi az igénye.
Ha neked nagyon más, mint a barátodé, akkor nem passzoltok össze.
De az is előfordulhat hogy csak az új munkahely az oka. Fáradt, stresszes, frusztrált stb.
Ezt már szerintem cs.szheted, meg amúgy sem hiszem, hogy benned van a hiba.
Nem normális az ilyen 24 évesen.
Én dobnám, ha ennyit teljesít, még 40 évesen is.
Szerintem mindenképpen próbáljátok megbeszelni bar lehet hogy csak a munkhahelyi stressz kihatása.
(Mi is kevesebbet szexeltunk párommal mikor a melo helyen nen ereztem jol magat. Megértő voltam es tudtam hogy ez csak átmeneti es mellette alltam. Mindenben azota minden rendben jott es egyutt élünk es mar masfel eve egyutt vagyunk de ugyan olyan orulten kívánjuk egymast. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!