Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Iszonyatosan vágyok még egy...

Iszonyatosan vágyok még egy gyerekre, de teljesen be vagyok parázva, hogy a jól felépített kis életünk majd felborul, ez normális?

Figyelt kérdés
Persze,tudom,hogy minden megváltozik,de félek tőle,hogy hogyan fogom viselni megint az éjszakázást,e mellett vinnem kell a nagyot oviba,ilyen kérdések foglalkoztatnak.Néha azt mondom,inkább nem szülök,de alapvetőleg meg nagyon vágyok rá csak piszkosul félek.Volt valaki így?
2016. aug. 10. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:

persze h normális

és szerintem mindenkiben felmerül ez a kérdés

max máshogy oldják meg

van aki parás lesz más meg megvonja a vállát h majd csak lesz valahogy :D

2016. aug. 10. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Normális az érzés. A nem normális dolog az, ha ezért nem vállalsz még egyet.
2016. aug. 10. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Tudod , mensi , szikhólyag , petezsák , pete , tojás, zigóta , indul
2016. aug. 10. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,tudom butaság,de olyan dolgok is megfordulnak a fejemben hogy pl.a lányommal télen 3 hét alatt 5-ször kellett fülészetre menni,ott várni órákat,hogy én ezt hogy oldanám meg egy babával,ott várni a tömegbe,sokáig,miközben a lányom igazi izgága örökmozgó,tényleg olyan két emberes gyerek (aki amúgy nagyon vágyik testvérre) meg a férjem is sokat dolgozik,keveset tud segíteni.Elég rugalmatlan vagyok :/
2016. aug. 10. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de esetleg várj még 1-2 évet. Én most vagyok az elsővel terhes, és úgy kalkuláltuk, hogy a 2. majd csak 6-8 év korkülönbséggel jön. Sajnos én ismerem magam, és a terhesség előtt is ájulós, szédülős minden bajos voltam, és tudom hogy ezt gyerek mellett, úgy hogy az egyik nagyszülő 150 km-re, a másik habár itt, de 3 műszakban dolgozik, nem tudjuk vállalni. És a félelmem beigazolódott, még csak a 2. trimeszterben vagyok, de az elsőben a boltig nem tudtam lemenni, most már a férjemmel valamennyire el merek indulni, habár itt is sok rosszullét van. Egy 8 éves már megérti hogy anya rosszul van, anya egész éjjel nem aludt, mert sírt a baba, és olyankor majd ellesz egyedül. Arról nem beszélve, hogy egy nagyobb nagyon fogja szeretni a kistesót (félreértés ne essék a kisebb is, csak ott a féltékenység valahogy hamarabb előfordul, ahogy láttam rokonoknál, ismerősöknél; szükség van anya segítségére) és ezáltal egy csomót elszórakoztatja. De ez az én véleményem :)
2016. aug. 10. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Az elsonel nem igy volt?:) Nem valtozott meg az eletetek teljesen? Az sokkal durvabb valtozas, mint a ketto.:) De csak akkor fogj bele, ha akarod is tenyleg. Ha ez majd 3 ev mulva, akkor akkor.
2016. aug. 10. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem ertem miert surgös ? Utolso peteérésed közeleg ?

Most mikor a kicsi meg maximalis odafigyelest igenyel es megsinylene a testvert , a figyelem megoszlasat .

Arrol nem beszelve h neked is nagyon nehez lenne , söt meg nehezebb mint gyanitod.

Szerintem mikor az elsöszulött minimum 6-7 eves , akkor erdemes belevagni , ( ) akkor mar kepes egyutt örulni a szulökkel ....

Persze ha most szulnel , azt is kibirnad es kepes lennel felnevelni a gyerekeket, az ember csodakra kepes es többet bir mint gondolja , ha mar most erre vagy kivancsi ....

Szerintem 2 kisgyerekkel nagyon nehez es ha nincs ki segitsen , amint irod , akkor vond le a következteteseket , te tudod mennyit birsz .

Sok szerencset !

2016. aug. 10. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!