Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítottam, jól tettem?
Előbb természetesen dolgozd ezt fel.
32/f
"Nincs kedvem egy fiúhoz sem"
Helyes!
Adj egy kis időt magadnak, dolgozd fel a csalódást, engedd el az exed, és csak ezt követően kezdj másik kapcsolatba.
Hidd el, jobb ez így, mint amikor valaki ilyen szituációban rögtön fejest ugrik a randizásba, aztán mivel nincs felkészülve jön a "bocs, én még nem vagyok túl az exen".
Nagyon is jól tetted h szakítottál vele, mert nem volt igazi a "szerelme".
Ha valaki szereti, tiszteli a másikat az nem csinál ilyet! Megnézni persze megnézi mindenki, de irogatni, dícsérgetni úgy h párja van az már egy más dolog!
Értékeld ki a kapcsolatot magadban és lépj tovább!
Ezen a kapcsolaton most nem neked kell javítani. Nyilván a részedről őszinte kötődés lehetett, az ő részét csak az elmondásodból látni, az pedig nem egy ragaszkodás, hanem nyitott kapcsolat.
Ilyenkor sokminden megfogalmazódik: harag, önvád, hiány, önbizalomvesztés, stb.
Most azért nincs kedved senkihez szerintem, mert te komolyan gondoltad vele a jövőt, és ezen még a megcsalások sem változtatnak, mivel a személye lett fontos.
Adj időt magadnak, azzal nincs semmi gond hogyha jelenleg nincs kedved a fiúkhoz. Nem tudom hogy milyen pasid volt, hogy fent van az askon, én kb. 15 évesen voltam fent ezen az oldalon nagyon maximum három négy hónapig. De ugye Felnőtt kategóriában vagyunk amiből azt a következtetést vonom le, hogy már felnőttek vagytok, ami nekem arra utal, hogy belül elég gyerekes maradt. Ilyet csak a tinédzserek csinálnak, hogy párkapcsolatban dicsérgetik más lányok alkatánál, stb.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!