Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja velem tölteni a szabadságát sem. Szakitottam,
jól tettem?
Figyelt kérdés
Vasárnap derült ki (gondolom azért pénteken már tudni lehetett ), hogy egy hétre szabira megy. Nagyon ritkán talizunk Sok meló és a pénztelenseg miatt. Amúgy is többször elmondtam neki, hogy hanyagolva érzem magam mellette.
De neki eszébe se jutott, hogy a szabija alatt legalább péntek reggel idejojjon és egy kvázi hosszú hétvégénk Legyen.
Dühömbe letiltottam messengeren tegnap reggel. Azota nem keres, tudja pedig a telszámom és nyilván nem olyan elfoglalt, hisz szabin van. . Annyira írnék neki, de szerintem nem érdemli meg. Egyébként mikor mondtam neki, hogy jolvan akkor ne gyere legyél egyedül nem is értette Mit akarok (megint mi bajod? ?). Szóval neki eszébe se jutott, hogy mivel lehet probléma. . Ugye ne írjak és jól tettem?
A tiltás azért erős. Meg lehetett volna ezt kulturaltabban is oldani.
2019. ápr. 9. 08:24
2/12 anonim válasza:
Erős a tiltás? :D
Ne viccelj már.Alap hogy tiltjuk a luzereket.
Nem vesztettél semmit.Jól tetted.
2019. ápr. 9. 08:30
3/12 anonim válasza:
Igazad van, de attól még egy HP vagy.
2019. ápr. 9. 08:32
4/12 anonim válasza:
Kapóra jött neki, hogy megsértődsz és letiltod, így legalább azzal tölti zavartalanul az idejét, akivel akarja/tervezte. A lényeg azs egészben, hogy nem őszinte, nem szeret. Felejtős.
2019. ápr. 9. 08:46
5/12 anonim válasza:
Hát én picit máshogy csináltam volna, de a végeredmény az lenne, hogy szakitok az illetővel
2019. ápr. 9. 08:48
6/12 anonim válasza:
8:46 leírta, amit akartam
2019. ápr. 9. 09:19
7/12 anonim válasza:
Cask aztán, ha újra puncihiánya lesz, és keres, mintha mi se történt volna, akkor se kéne tovább folytatni vele, és nem azért,hogy taktikázz, hanem hogy ne alázzon meg ne fektess energiát meg időt egy ilyenbe
2019. ápr. 9. 09:33
8/12 anonim válasza:
Ha úgy dönt, hogy veled lesz, utána meg kiírod ide, hogy miért nincs pénz, ezért letiltottam. Te miért nem tudsz menni? Jah bocs, csak elvárás van, hogy a másik utazzon... Bolond.
2019. ápr. 9. 11:07
9/12 anonim válasza:
Jól tetted. Kár időt pazarolni egy olyan emberre aki nem érett meg egy párkapcsolatra. Mindenkinek kell egy kis énidő párkapcsolatban is, de hogy egy hét szabiból egy nyamvadt nap sem jut a párodnak az már erős túlzás. Ő jobban szeret egyedül lenni, vagy haverokkal mint veled. Nagyon jól tetted.
2019. ápr. 9. 11:14
10/12 A kérdező kommentje:
#8 dehát nem én vagyok szabadságon! Egyébként én vettem ki miatta szabadságot, hogy többet lehessünk együtt! És olyankor én mentem hozzá! Így leírva még elkeserìtőbb a helyzet! Azért köszi, most már legalább nem akarok neki írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!