Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy szakításra így reagálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szakításra így reagálni normális? Vagy nem is szeret, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ma közöltem a párommal ,hogy elég volt. Közel 5 év után megfáradtam. Tegnap is elment nélkülem a barátaihoz, meg sem kérdezte megyek-e, így nem mentem. Ma jött haza.

Közöltem nem akarok találkozni vele (együtt élünk, most költözök anyához), nem izgatta. Kérdezte hogy miért stb, azt mondta most mi bajom van semmit sem tett.

Különösebben nem hatotta meg, mintha nem is mondtam volna. Oda jön és megpuszil.

Ennyire nem érdekli, nem szeret vagy nem akarja hallani?

Mit gondoltok?

2010. júl. 4. 19:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez butaság, nem a buli miatt. Ez csak hab volt. 2 éve örlődök a szakításon, hosszú lenne leírni az okát. Túl bonyolúlt az életünk együtt.
2010. júl. 4. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
jajj, ha meg kimutatja az érzéseit akkor meg az lenne a bajod, hogy miért "nyáladzik"? nektek semmi se jó
2010. júl. 4. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
ha a nem is teljesen 5 éből 2 már az őrlődéssel tet, akkor mindenképp jó döntés a szakítás. nem azért, mert jobbat érdemelsz, hanem azért, mert találhatsz lyat, akivel eleve jobban passzoltok és nem kell majd nap mint nap megküzdenetek egymásssal. hidd el, tapasztalatból beszélek
2010. júl. 5. 21:54
 14/14 A kérdező kommentje:

21:13-as!

Mi lenne, ha TE meg nem általánosítanál??? Nekem semmi bajom azzal, ha egy férfi kimutatja, mit érez. Az sem zavar , ha sír. Ettől nem lesz kevesebb a szememben. Butaságot írsz.

2010. júl. 6. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!