Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szakításra így reagálni normális? Vagy nem is szeret, mit gondoltok?
Ma közöltem a párommal ,hogy elég volt. Közel 5 év után megfáradtam. Tegnap is elment nélkülem a barátaihoz, meg sem kérdezte megyek-e, így nem mentem. Ma jött haza.
Közöltem nem akarok találkozni vele (együtt élünk, most költözök anyához), nem izgatta. Kérdezte hogy miért stb, azt mondta most mi bajom van semmit sem tett.
Különösebben nem hatotta meg, mintha nem is mondtam volna. Oda jön és megpuszil.
Ennyire nem érdekli, nem szeret vagy nem akarja hallani?
Mit gondoltok?
Hallja ő csak alkalmi süket...
Ha lelép nélküled,másnap megy haza,akkor ő is úgy rossznak találja már a kapcsolatotokat,mint te.
Ha szeretne nem máshol kóborolna...
Jobb hogy megteszed az első lépést,az idő mindent rendbe tesz majd,számíts rá,hogy sokat fog még teperni utánad,de légy erős,ami nem megy azt nem kell erőltetni.
De ha van érzelem,(részedről)akkor várj még,ne kapkodj el hirtelen felindulásból semmit.
Sajnálom! És a továbbiakban több sikert a párkapcsolataidhoz!
23/L
Az ütött szíven, hogy ennyire nem számítok? Még az sem, hogy kimondom ennyi volt?
Én nem tudom, hogy szeretem-e még, a lényeg az, hogy nem bírom már a sok csalódást. A szülei irányítják stb.
Szakítottál vele és még elvárod hogy elhívjon valahova? Csak én érzek némi ellentmondást?
Lehet csajozni ment a barátaival azért nem hívott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!