Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem megcsal, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem megcsal, de nincs rá bizonyítékom. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

4,5 éves kapcsolat.

A pasim 1 éve elkezdett furán viselkedni. Elvonulgat telefonálni, kimegy a házukból, nem lehetek egy szobában vele, ha telefonál.

Elmentünk 4 napra wellnessezni, és naponta 2-3x eltűnt 15 percekre telefonálni a szüleivel(?).

A lényeg, hogy találtam nála egy női hajgumit, azt mondta fogalma sincs hogy került hozzá. Van egy húga, de nem az övé.

Nyilván ekkor már gyanakodtam,majd rákérdeztem egy csajra, akinek tudom, hogy tetszett a barátom, mire totál kiakadt, elkezdett velem üvöltözni, hogy szakítsunk, mert én nem bízom benne és így nincs értelme folytatnunk.

Rá egy két órára hívott telefonon, hogy ő szeret engem és elege van abból hogy én nem hiszek neki és hogy neki nincs senkije mellettem.

Aztán az a csaj(nekem nem ismerősöm) letiltott engem instagramon és facebookon is. Gondolom titkon szólt neki a barátom, hogy nehogy írogassak.

A lényeg, hogy a barátom a mai napig azt mondja, hogy ő imád és nála hűségesebb férfiegyed nem létezik. Mégis, nagyon rossz a megérzésem.

Minden héten eltűnik egy éjszakára, de elméletileg a nagybácsijához megy(olyan neki a pasi, mint az apja, nagyon bírja).

Minden árulkodó jel, de félek, hogy ha meg mégsincs semmi, én teszem tönkre a kapcsolatot.

Napok óta sírok, nem tudom, mit tegyek. Nekem ő volt /még mindig életem szerelme, de nem tudom már, mit gondoljak.

A segítségeteket szeretném kérni.

A telefonjába nem tudok bele nézni, sose adta oda(a kapcsolat elején sem) mondván, mindenkinek kell a privát tér, ő sem turkál az enyémben. Ha kérném sem adná oda.

2019. ápr. 6. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10+1

Persze, hogy megcsal. Vagy most otthagyod, vagy bizonyitékoz szerzel amit valoszinűleg letagad. Vagy kimagyaráz.

Jobban jársz ha most kilepsz.

Es nem figlakozol vele.

2019. ápr. 7. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:

10000% megcsal.

Férfi vagyok és ismerem az ilyen trükköket! Szakits vele ha több eszed van egy tyúknál !

2019. ápr. 7. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi lett a sztori vége?
2022. okt. 16. 09:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Megcsalt nagyon úgy néz ki. Nem ismerte be, de azt igen, hogy volt egy lány akivel találkozgatott, nekem ennyi elég volt, szóval kidobtam, mai napig írogat azóta is.
2022. okt. 16. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!