Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férjem úgy gondolja hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem úgy gondolja hülye vagyok és nem tudom hogy megcsal mert nincs rá bizonyítékom. Miért nem hagy el akkor?

Figyelt kérdés
Mi már nem voltunk együtt 1 éve szexuálisan, mert tudom hogy megcsal és félek elkapok valamit. Van 2 kisgyerekünk én nem akarok beteg lenni. Onnan gondolom hogy van valaki, de inkább prosti, mert többször láttam a böngészöjében hogy privát prostik profilját nézegeti akik közel vannak a munkahelyéhez helyileg.. valamint kotont is találtam eldugva a kicsiban. Merevedési problémával is küszködik és aktus elötti tablettát kell bevennie hogy kemény maradjon él el tudjon élvezni. Ezeket a tablettás dobozokat üresen szoktam itt-ott találni tehát ki se dobja hogy titkolja.. Mikor rákérdezek, hülye vagyok, nem tudom miröl beszélek stb.. Azt mondja hol a bizonyítékom? Miért nem hagy el? Nem érdekel amit csinál, belefáradtam. De ha én csak rámosolyognék egy férfira mindenféle k urva lennék. Mondtam váljunk el, hogy nekem is legyen lehetöségem még boldognak lenni. 40 éves vagyok vannak igényeim nekem is.. azt mondja mi az alapom a válásra? Nem tudom bizonyítani a megcsalást...
2019. febr. 21. 12:07
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Te nem akarod elhagyni.

A váláshoz elég annyi, hogy elindítod.

Nem kell ott semmit bizonyítani. Vége és kész.

2019. febr. 21. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Amit felsoroltál az már önmagában bizonyíték.

Nem kell egyébként kőkemény bizonyíték megcsalásra a váláshoz, elég az is, hogy nem bízol benne, 1 éve nincs szex és már nem vagy boldog mellette.

2019. febr. 21. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Edes istenem. Reszben sajnallak, de nem tudok veled egyutterezni.

Nem vagyok negyven eves, csak 20, de szerintem belem tobb onbizalom szorult, mint te beled.

Csak olvasd vegig a szoveged. Probald kulsos szemmel tekinteni. En nem megbantani akarlak, de szanalmasnak tunhet masoknak. Nekem nem, de mas biztos le fogja irni, es en megteszem mielott jonnenek a sokkal negativabb kommentek.

Tudod hol van a problema? Mar ott, TE BENNED, hogy ezt fel kellett tenned kerdesnek. EL SE KENE EDDIG JUSSAL. Hat konyorgom. Te is egy emberi leny vagy, hol kene hagyjad ezt a megalaztatast?

Megcsal, es meg o ker bizonyitekot? Hol elunk komolyan? Te meg ezt hagyod is, hogy rad kenje egy ev massal valo viszony utan, hogy hulye vagy, holott bunko modon ez annyira NYILVANVALO az o reszerol, le se szarja azt, hogy neked ez feltunik e. Mas legalabb titkolja es nem nyiltan csinalja, de benne meg ennyi sincs. Es meg teged bant szavakkal! Fogom a fejem!

Te ezt minek turod? Ugy oszinten, egy eve szorakoztok egymas idegeivel, megy a cicaharc, es te benned felmerult, hogy valni akarsz. Mi a p@csanak kene ide bizonyitek? A valas a TE DONTESED. Te meg hagyod magad elgyengiteni az elhatarozasodat illetoen. Ezzel tart sakkban.

A dontes rajtad all es azt teszel, amit akarsz. Legyel akkor karakan, ha mar felmerult benned a valas es tedd meg, ha megvan hozza a hattered. Ket gyerekkel nyilvan nem egyszeru, de en ezt elvalt szulok gyerekekent mondom!!!!! Apam alkoholista volt, vert minket, es csak elarulom, hogy anyam megegyszer ugyanilyenhez ment ferjhez, aztan en meg nem hagytam megegyszer ugyaneztmegtortenni. Hat evesen valt el apamtol anyam, a masik volt ferjetol akkor amikor 14 voltam. Nem akarta megtenni ezt a lepest, de igenis erzelmileg a gyenge anyamat addig addig noszogattam, amig megmondtam neki ko kemenyen, mekkora szemet, hogy hagy engem egy ilyen helyzetbe szenvedni holott en nem erdemlem meg! A kistestverem meghalt meg mielott megszuletett volna, masodik ferje annyir amegverte anyamat.

Tudod te ez egy gyereknek mekkora lelki trauma lehet? A valas szazszorosan jobb volt es ezt gyerekkent mondom! Sohase fogom tudni megbocsajtani neki azt, ahogyan nem tudott lepni! Kihatott a szemelyisegfejlodesemre es o is ugyanugy egyedul volt mint te!!! Ne tartsd a gyerekeket ilyen helyzetbe, a picinek a legrosszabb!! Ha elkezd elesebb emleke lenni a nagyobbnak, es elkezdodik a komoly szemelyisegfejlodese, rengeteget fog a karara menni ez a sz.r kornyezet, es az egeszsegtelen kapcsolatotok! Ok a PASSZIV SZENVEDOK! Te meg szenvedteted oket, mert nincs benned eleg ero, meg csak a gyerekeid miatt sem!! En ilyen csaladba voltam csak tudom!! Egy eletre ranyomta anyamnak az ilyen batortalansaga a viszonyunkra azt a bizonyos belyeget!!

Gondolkozz el, most is egyedul vagy ugyanugy, magadra vagy utalva!! Csak egy nyomorult energiavampirtol megszabadulnal es talan az onbecsulesed is jobb lenne!! NE LEGYEL ONZO! Legalabb a gyerekeket nezzed! Most mibrn valtozna ez?? A nemi eletetek egy eve nem jon helyre, raadasul mint mondtad igenyeid is vannak!! Magadtol se vondd mar meg ezeket! A penzugyeket elintezhetitek, fizetnie kene mindenkepp gyerektartast, anyagiakat el tudjatok intezni.

Huszassal idosebb vagy nalam de meg most sincs semmi veszve!! Hidd el!! A kisugarzas, onbizalom sokkal jobb, es vonzobb, talalhatsz magadnak mas rendes ferfit, csak te vonod meg magadtol az eselyed, igen TE MAGAD!

Ne bizonygassal te csak semmit se neki, majd megkapja akkor a maga pofonjat az elettol, ha elvalsz tole, es ra fog jonni mit vesztett, mert te ott mosod ra a ruhakat es ezert tart maga mellett egyedul.

Kitartast!

2019. febr. 21. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell semmit bizonygatnod. El akarsz válni és kész.
2019. febr. 21. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
"Férjem úgy gondolja hülye vagyok" - nem csak a férjed gondolja úgy, nyugi.
2019. febr. 21. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

"Férjem úgy gondolja hülye vagyok és nem tudom hogy megcsal mert nincs rá bizonyítékom. Miért nem hagy el akkor?"

Már elnézést de TE miért nem hagyod el? Neki ez így kényelmes ott vagy neki te, közben félrekufircol majd hülye lesz elhagyni, nem őt zavarja ez a szitu, hanem téged, de úgy néz ki téged sem, ha eddig még nem jutottál oda, hogy kidobd. És arra nem kell semmmilyen alap, hogy elválj, már bocsi. Csak azért mert te nem tudod bizonyítani hiteles dokumentummal 2 tanúval, hogy bizony megcsal a párod még nyugodtan elválhatsz tőle, indok nélkül is. Szépen is néznénk ki, hogy ha tárgyi bizonyítékok alátámasztása nélkül senki nem válhatna el.

2019. febr. 21. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Bocs, de tényleg jól gondolja a férjed, hiszen még mindig vele vagy! Nyíltan hülyének néz, te pedig bizonytalankodsz.

Add be a válást és kész, nem kell hozzá még indok sem. El akarsz válni és kész, hiszen már régóta nem érzed jól magad a kapcsolatban, ez bőven elég. De ha azért adod be a válást, mert nem jól párosítja össze a zoknikat, az sem fog érdekelni senkit, ha elindítod a folyamatot, el fognak választani. Itt egyedül te magad vagy akadálya a válásnak és ezáltal a saját boldogságodnak is.

2019. febr. 21. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen házicselédet minek hagyna el? És ott vannak a gyerekei is.A szexet meg megoldja házon kívül.

Semmi ok nem kell,illetve de,az pont jó ok,hogy nem akarsz már vele maradni.Válj el!Minek maradnál egy ilyen emberrel,akivel már lefeküdni se mersz?

2019. febr. 21. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem hagy el? Hülye lenne. Te vagy a bébiszitter, házvezetőnő, szakács és mosónő...

Már 1 éve tűröd hogy egyfolytában megaláz, hülyének néz. Ez neki nagyon kényelmes.

Miért nem kezdeményezed te a válást? Nem kell bizonyítékot szolgáltatnod a megcsalásról (egyébként konkrét bizonyítékaid vannak). Kérdezd már meg tőle hogy a tablettákkal mit csinál? Erre olyan kíváncsi lennék mit szól.

2019. febr. 21. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Miert kéne bizonyíték?
2019. febr. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!