Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem tűnik úgy hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik úgy hogy a páromnak köze van az exfelesége öngyilkossági kísérletéhez?

Figyelt kérdés
Amúgy már 2 éve együtt vagyunk, de értelemszerűen csak nagyon ritkán érintkezünk az exfeleséggel, eddig csak pàrszor találkoztunk vele. Na de ebből a pár alkalom egyrészt arról szólt, hogy borzasztóan lekezelően beszélt a nővel, más részt nekik volt egy gyerekük, aki meghalt, és mindig a fejéhez vágja az ő hibája a gyerek halála, ami szerintem nagyon durva. Szóval a nő részéről mindig zokogás a vége a beszélgetéseiknek, amúgy ilyenkor sajnálom is, de a párom azt mondja ez az igazság, nem fog finomkodni. De pár napja az exfeleség felvagdalta az ereit, de időben kórházba vitték, így túlélte. Én pedig nem tudok nem neheztelni a páromra, mert én fogadni mernék hogy ebben az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy bűntudata volt a gyerek halála miatt, amire a párom ráerősített. Lehet hogy most csak az empatikus női oldalam kombinál, de én ìgy gondolom.
2019. ápr. 6. 20:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már nem éltek együtt mikor ez történt, az anyjával volt a gyerek.
2019. ápr. 6. 21:33
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Hogyan tudtál ilyen emberrel összejönni ? Na ennem kell valamit.
2019. ápr. 6. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
94%
Halkan súgom meg, hogy az agyhártyagyulladás némely formája elég gyors lefolyású, így akkor tud következtetni a kezdeti tünetekből erre a súlyos betegségre esetleg, ha orvos az asszony. Persze ha 3 napig elnézegette, hogy öntudatlan állapotban fekszik a gyerek az más. De őszintén kétlem, hogy ez így lett volna. Szóval nagyon aljas dolog a nőt hibáztatnia, mellesleg ez sokat elárul róla, én sem tartom teljesen épnek ezt a férfit. Egyszer fogsz “hibázni”, és ugyanolyan stílusban fogod kapni tőle az ívet, hogy ez és az a te hibád, mint az exe. Aztán jön majd a következő hölgy, aki naívan mondja majd, hogy ő egy aranyember egyébként, csak azzal a két exével beszél így...
2019. ápr. 6. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda a férjed? Orvos, gyerekgyógyász, védőférfi (a védőnő mintájára)???? Specialitása az agyhártya-gyulladás?

Honnan a tökömből tudja, hogy mit kellett volna észrevennie a volt feleségének, és mit nem vett észre?

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy természetesen csak annak van esélye észre-nem-venni valamit a gyerekén, aki vele van, aki neveli. Ha a párod nevelte volna a gyereket, ő mit vett volna észre? Talán azt, hogy már nem lélegzik???

Igen, egyetértek azzal, hogy párod pszichopata! Akarsz gyereket? Gondolj arra, hogy ugyanott leszel, mint a volt felesége! Ne gondoljunk gyerekhalálra! Csak éppen elesik, felreped a szája. Csak éppen összeszed egy kiadós megfázást. Te leszel a hibás, és ha lelkizős vagy, akkor ugyanúgy az önvádba, rossz esetben az öngyilkosságba fog hajszolni ez az állat!

2019. ápr. 6. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!