Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan segítsek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan segítsek a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vagyunk együtt(ezt megelőzi egy köztünk lévő öt éves barátság),a barátai szinte utálnak ami nagyon rosszul esik neki,ráadásul a legjobb barátnője is ellene van pedig én semmit sem tettem ellenük csak mindenki más mellett képzelte el barátnőmet.

Sokat sírt mostanában,ez miatt,korábban volt depressziós is.

Felhoztam hogy ha neki ekkora fájdalmat okoz az hogy elveszíti a barátokat akikben bízott akkor talán tényleg igazuk van,maradjunk barátok csak(annak ellenére hogy én szeretem őt és csak azért hoztam fel hogy ez tényleg lehet könnyebbé tenné neki) .Sírni kezdett,felpofoztt annyit mondott csak hogy "pedig én szerettelek és szeretlek te s***fej" és elrohant...Órákig kerestem én a barátaimmal,mikor megtaláltuk haza vittük,kiderült hogy szándékosan nem vette a szívbetegségére a gyógyszerét szóval nagy nehezen sikerült belebeszélni hogy vegye be,de elkezdett vitatkozni hogy miért nem hagytuk meghalni úgyis azt akarta és akarja mert senki sem szereti,mindenki akit szeret vagy meghal vagy lelép körülötte (sajnos az apukája mikor kicsi volt otthagyta őt és anyukáját és azóta fél hogy mindenki ilyen).Velem szóba sem akar állni,látni sem akar jelenleg vagy ha lát is csak sírni kezd mindig.A közös barátaink közül van pár akik vele vannak hogy ne legyen baja,de igazából csak fekszik az ágyban,nem akar enni,sem inni,sem semmit.

2017. dec. 28. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Kísérd be a pszichiátriára. Egyáltalán nem normális, amit művel.
2017. dec. 28. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kezelni kell. Majdnem öngyilkossági kísérlet. Ha nem veszi be a gyógyszert. Ha egyedül lenne mit tenne?

Mindenképpen orvos.

2017. dec. 28. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Keress neki egy pszichiátert.

Én sejtem is, mi lehet a baja.

22/N

2017. dec. 28. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem valódi barátok azok akik a másikat a párja ellen akarják fordítani mert ők utálják. Barátnődnek jobb lenne ha azokat a hamis barátokat elküldené mert csak ártanak neki. Te meg maradj mellette.
2017. dec. 28. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!