Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kiakadnátok, ha a párotok elmondaná nektek, hogy öngyilkossági gondolatokat forgat a fejében?
Nem néznétek le ezért? Pár éve együtt vagyunk,de én úgy érzem kisiklott az életem. A barátnőm szeret,de fiatalabb nálam 11 évvel. Nem tartom éretlennek,de mégis én vagyok a férfi és nekem kellene erősnek lennem. Úgy néz ki elvesztem a munkámat. Lakást bérlek,így azt mindig fizetni kell. Szüleim nem élnek. Barátaim alig vannak. És félek,hogy a barátnőm talál nálam jobbat is.
32F
Inkább megrémülnék és próbálnék neki segíteni és mindenben támogatni őt.
Egyébként meg, megdöbbennék, főleg, ha nem venném észre, hogy mekkora stressz alatt áll.
A barátnőd, ezt nem veszi észre? Nem támogat?
Fordulj szakszerű segítséghez!
Számomra az a furcsa, hogy több éve együtt vagytok, és a barátnődnek nem tűnt fel, hogy valami nem okés.
Egyébként én biztosan nem akadnék ki (de természetesen próbálnám lebeszélni róla), ugyanis én is öngyilkos hajlamú vagyok, ezért nincs jogom elvárni a másiktól, hogy boldog, fitt és kiegyensúlyozott legyen az élet minden pillanatában.
22/N
Ha öngyilkossági gondolatokat forgatsz a fejedben, akkor azt miért mesélgeted el bárkinek is?
Mit akarsz elérni ezzel?
Nekem ez olyan zsarolásformának tűnik, volt benne részem annak idején és az illető azóta is él.
Egy egészséges embertől (szándékosan nem FÉRFIT írtam) elvárható, hogy kezében tartsa az életét, ha elveszti a munkáját, akkor keres másikat, 32 évesen már gondol a jövőre és saját otthon kialakításán fáradozik.
Egy gyenge, nyavalygó pasitól valóban lelépnek a nők, mert családapának olyat keresnek, akit nem kell pátyolgatni, hanem lehet rá alapozni egy családot.
Jegyezd meg, problémák nincsenek, csak megoldandó feladatok!
Nem akadnék ki, inkább beparáznék.
Próbálnám megbeszélni vele a dolgot, biztosítanám arról, hogy én mellette állok,rám számíthat.
Kapd össze magad! Vannak az életben sokkal nagyobb gondok is. Mindenre van megoldás. Bármi történik az élet megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!