Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, kiakadnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kiakadnátok, ha a párotok elmondaná nektek, hogy öngyilkossági gondolatokat forgat a fejében?

Figyelt kérdés

Nem néznétek le ezért? Pár éve együtt vagyunk,de én úgy érzem kisiklott az életem. A barátnőm szeret,de fiatalabb nálam 11 évvel. Nem tartom éretlennek,de mégis én vagyok a férfi és nekem kellene erősnek lennem. Úgy néz ki elvesztem a munkámat. Lakást bérlek,így azt mindig fizetni kell. Szüleim nem élnek. Barátaim alig vannak. És félek,hogy a barátnőm talál nálam jobbat is.

32F

2017. nov. 9. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már ilyen alak -.- nem vagy te Seres Rezső...keress új munkát, ne omolj szét, nyugi van, igyál egy sört, szívj el egy cigit, nyugodj le, van párod, “aki szeret” együtt vagytok, nem kell pánikolni, megkell oldani a helyzetet.

Vagy menj el egy pszichológushoz.

2017. nov. 9. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem jó játszani a drámát, mert az nem old meg semmit. Ha komolyan öngyilkos akarsz lenni, akkor az személyes problémád, mihez kell a párod véleménye? Vagy csak sanyargatni akarod őt ezzel, vagy ragaszkodsz ahhoz, hogy rosszul érezze magát? Mi a frászt kezzen ő ezzel a problémáddal? Mit akarsz nála elérni?

Ha a te helyzetedben lennék, és komolyan fontolóra venném az öngyilkosságot, azt nem a párom mellett tenném (főleg nem a szeme láttára), előbb elköltöznék tőle, elvonulnék egyedül a saját problémáimmal, magányosan tölteném az utolsó napjaimat és akkor tenném meg.

Ha bárkinek is elmondanám, mit érnék el vele? Teljesen egyértelműnek tartom, hogy csak figyelem felkeltésből, önsajnáltatásból mondja el ezt bárki másoknak.

2017. nov. 9. 14:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem akadnék ki, megadnám a pszichológusom számát - jó szakember, nekem segített, mikor kellett és azóta is néha járok hozzá.

Ha ezt élből elutasítanád akkor viszont szakítanék, mert nem tervezek úgy élni, hogy azon rettegjek, mikor lógatod fel magad a gerendára.

2017. nov. 9. 17:24
 14/14 anonim ***** válasza:

"Nők, kiakadnátok, ha a párotok elmondaná nektek, hogy öngyilkossági gondolatokat forgat a fejében?"

Leginkább meglepődnék, mert nem ilyen rozoga figurának ismertem meg 8 éve és azóta is minden nap.

Pedig igencsak megpróbált minket az élet.

2017. nov. 9. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!