Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan kapcsolatokról ahol a nő a család fenntartó és pl a férfi megy el gyedre is? Valóban egyre több az ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 6. 13:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az csakis a nő és a férfi dolga. Ha megbeszélik, és így szeretnék, akkor teljesen rendben van. Ez egy nyugati minta, ami kezd bejönni hozzánk is. Nekünk még szokatlan, de ez gondolom változni fog.
2019. ápr. 6. 16:02
 22/33 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem nagyos kicsi lehet a pénisze az olyan férfiaknak, akik nem bírják elviselni, hogy a barátnőjük több pénzt keres náluk.

És általában azok a nők védik ennyire a konzervatív, idejétmúlt patriarchátust, akik mást nem csináltak az életben csak szültek. Csak nem fogják fel, hogy ez nem érdem, hiszen minden egyes nő képes szülni. Azonban nem minden nő képes sok pénzt keresni, ahhoz ugyanis ész is kell.

2019. ápr. 6. 16:11
 23/33 anonim ***** válasza:

Az első férfi Mo-n aki gyesre ment Cserháti Zsuzsa férje volt 1976-ban.

Szerintem is lehetnének otthon a kispapák egy ideig a babákkal, jó kis mulatság lenne, de amíg igényli a szoptatást egy csecsemő( félév, 1 év, 2 év stb, kinél meddig) ez kevésbé megoldható.

2019. ápr. 6. 16:44
 24/33 anonim ***** válasza:

"de amíg igényli a szoptatást egy csecsemő( félév, 1 év, 2 év stb, kinél meddig) ez kevésbé megoldható."

Erre van a fejőgép...

2019. ápr. 6. 16:45
 25/33 anonim ***** válasza:
47%
#24. Ööö, nem tudom ha nekem választanom lehetne bébikoromban az anyám melle és egy cumisüveg között, hát.
2019. ápr. 6. 16:51
 26/33 anonim ***** válasza:
52%

25. Jaj haggyál már a hülyeségeiddel.

Nem, nem tudnál választani és különben sem akarnál mert abban a korban nem érzékeled ezt, csak annyit, hogy eszel.

2019. ápr. 6. 16:54
 27/33 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó, ez nem igaz. Nem szoptattál még kisbabát, mi? Teljesen más üvegből, más élmény neki is, az anyának is. A kisbaba nem egy agyatlan gép, érzések szintjén nagyon is érzékeny. Sok baba el is utasítja a cumit, üveget. Persze van amelyiknek mindegy. Viszont ha csak fejed a tejet, az egy idő után elapad, plusz lógni fog a melled utána (saját tapasztalat) és nem jó úgy dolgozni hogy a wc-ben fejed és a táskádban viszed haza. A tápszer egy mű vacak, minél később van rá szükség, annál jobb.
2019. ápr. 6. 17:49
 28/33 anonim ***** válasza:
27. Ez így van nem szoptattam még, mégis mind a három egészséges felnőtt lett és az én mellem sem lóg...
2019. ápr. 6. 17:53
 29/33 anonim ***** válasza:
81%

Ősanyákkal ne vitatkozz.

Ahogy megszülik a csecsemőt, gyerekzombik lesznek, és mindenki mást leszólnak, aki nem úgy gondolkodik, mint ők.

Ez a nő tényleg azt gondolja, hogy a gyerek az valami spirituális szent, akiben maradandó spiri változás történik majd, ha nem bimbóból szop, hanem üvegből.

LOL.

2019. ápr. 6. 18:02
 30/33 anonim ***** válasza:

Ne vedd a szívedre, 1 vagy 2 provokatőr csapdájába kerültünk :D Fogalmuk sincs miről beszélnek.

2019. ápr. 6. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!