Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kedveskedik nekem, ha van barátnője?
Bátyám egyik ismerőse az egyetemen, matektanárnak készül és matekban szokott nekem segíteni, már két éve korrepetál, most fogok érettségizni. Volt, hogy elhívott egy előadásra, ahova a barátnője elvileg nem akarta elkísérni, már nem egyszer fordult elő, hogy ha jött matekozni, akkor hozott sütit, általában fekete ruhákban járok, és ha valami színeset veszek fel, mindig megdicsér, hogy milyen jól áll, hogy végre nem fekete, ha pedig nincs jó kedvem, beszélget velem. Bevallom, jól esik a törődés, de tudom, hogy egyrészt idősebb nálam (26 éves), másrészt van barátnője. Meg lehet, csak én értem félre, és neki ez szimpla barátság. Nem tudom mit tegyek, hagyjam, vagy lépjek valamit, hogy abba hagyja? Szerintetek miért csinálja? Ti mit tennétek?
L/18
Nem biztos, hogy akar valamit, de a korod miatt nem kizárható.
De lehet csak veled jó volt beszélgetnie és emiatt kedvel. Nekem az elmúlt fél évben az egyetlen jó beszélgetésem egy kiskorúval zajlott, de nem gondolok rá "úgy", csak simán arra, hogy "ez egy nagyon jó beszélgetés volt" és talán még azt, "ha 10 évvel idősebb lenne...". De mivel nem, így csak egy jó beszélgetés volt.
Ritkaság a jó beszélgetés, a legtöbb ismerősömmel nincs meg a "közös hang", a különösekkel (nem különleges, magamat sem tartom annak, tudom hogy ami nem illik a sorba az nem feltétlenül különleges vagy jó) könnyebb megtalálni. Kár, hogy kevés ilyen embert ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!