Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnője, mégis sokat kedveskedik nekem, mi legyen? 16L
Van egy évfolyamtársam, akivel már mióta ide járok jóban vagyunk, hasonló a humorunk, lyukas órákat, nagyszüneteket gyakran töltjük együtt. Karácsony előtt hozogatott nekem a kekszekből, amiket otthon csinált anyukája, karácsonyi szünet előtt pedig adott nekem ajándékba egy darabot a gyűjteményembe.
Közben azért mesél a barátnőjéről is.
De pl. ma csak odaült hozzám a folyosón, aztán hozott nekem kávét, megölelt (amit nem szokott) és megjegyezte, hogy milyen szép vagyok.
Nekem ő már régóta tetszik, mert tényleg nagyon kevés embert kedvel, ezért úgymond különlegesnek érzem magam így. (Nem tudom jobban megfogalmazni)
Mit tegyek?
16L
Volt egy ilyen sulis társam nekem is, sokat beszéltünk, kedveskedett, bókolt, még végül találkozni is elhívott, pár napra rá szakított a barátnőjével... és ezzel együtt szinte rögtön velem is megszakította a "barátkozást", és persze a találkozót se randinak szánta (pedig állítom, hogy az volt), és ő soha nem is akart tőlem semmit.
Lehet, hogy az enyém csak rossz tapasztalat, de ha belegondolsz, akármi is lesz, meg tudná bízni benne, amikor másokhoz közeledik a barátnője háta mögött? Veled is ugyanígy megcsinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!