Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet annak ha egy férfinak a volt barátnője letiltja a férfi új barátnőjét?
Figyelt kérdés
A 2 lány sose írt egymásnak, nem is voltak ismerősök sem.2019. márc. 13. 14:19
1/12 anonim válasza:
Az, hogy az új barátnő megtudta, hogy a régi letiltotta, azt mutatja, hogy az új valóban szaglászik a régi után, tehát az jól tette, hogy letiltotta.
Ha valakit nem hívok, nem nézem az instáját, stb., akkor soha nem tudom meg, hogy letiltott. Miért kell hülyének lenni?
2/12 anonim válasza:
Én is így csináltam, nem volt kedvem egy esetleges bunkó szintű cicaizében részt venni. Miért fontos a csávónak az, hogy a két csaj olyan jó barinő legyen? Kicsit röhejes ez a mentalitás :)34N.
3/12 A kérdező kommentje:
A férfi aki meg elhagyta őt, őt nem törölte még a szakítás után sem. Amúgy meg a lány ismerősei döhítő reakciót küldtek be Facebookon a férfi új kapcsolatára.
2019. márc. 13. 14:29
4/12 anonim válasza:
Mindkét nő gyerekesen viselkedik. Minek nézegetni a párod exeit? Minek nézegetni az exed új nőit? Ahelyett, hogy a férfire koncentrálnátok... akkor talán nem lenne belőletek ex.
5/12 A kérdező kommentje:
Az új barátnő véletlenül vette észre ezt. Nézte a barátja régebbi bejegyzéseit, és a volt barátnő neve már nem volt látható.
2019. márc. 13. 14:39
6/12 anonim válasza:
Két ilyen idióta pitscha játszmázásában felesleges logikát keresned, kérdező.
7/12 anonim válasza:
"A férfi aki meg elhagyta őt, őt nem törölte még a szakítás után sem."-miért fontos nektek a facebook-on való önreklám és mások véleménye? El tudom képzelni, hogy mennyire sok energiát és szenvedélyes romantikát toltok bele egy kapcsolatba, ha ennyire fontosak az inci-finci jelölgetések, lájkolások és francok a neten :)
8/12 A kérdező kommentje:
De ha valaki szakít veled akkor nem őt törlöd az ismerősök közül, és ha akarod tiltod is? Amúgy meg az új barátnő miben játszmázik? Ő semmit se csinált.
2019. márc. 13. 14:55
9/12 anonim válasza:
Rohadt szánalmas ez az egész fo$búk mizéria, ki kit töröl, tilt, lájkol, nézeget, mikor lép be, mikor lép ki. Irtó GÁZ!
10/12 anonim válasza:
Új barátnő kicsit kevesebbet éljen a facebookon. Minek nézegeti a párja régi bejegyzéseit? Ha valaki törli magát eltűnnek az egész kommentjei. Honnan tudja valaki hogy a másik tiltotta, hacsak nem rákeresett egy másik profilról? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!