Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy engem szeret vagy csak örül, hogy van egy barátnője?
2 hónapja vagyunk együtt és van egy olyan érzésem, hogy csak örül, hogy végre van egy barátnője. Tudom, hogy ezt így durva kimondani, de olyan gyorsan akar haladni és annyira lelkes. Ki akarja posztolni mindenhová, hogy egxütt vagyunk, folyton azt kérdezgeti, hogy nyilvános e már ez a dolog kettőnk között. Hogy tehet e ki majd rólunk közös képet. Tudom, hogy előttem 2 évig nem volt senkije és simán rámozdul mindenkire , aki lány . Szval szeret udvarolni. Ő azt mondta, azért , mert nem akart kapcsolatot és most érzi azt velem, mint senkivel előttem, de szerintem csak én adtam neki esélyt. Nem az a tipik helyes fiú, de a személyisége nagyon megkapott. Csak , amit mostanában elkezdett az nagyon fura.
Ma már a saját ágya helyett nezni akar egy francia ágyat, amiben elférünk majd ketten is, sőtt válasszam ki én.
Én másfél hónap után csak erősen randizási fázisban vagyok és megrémít, hogy már ágyat választ NEKÜNK.
Szerintetek? Meg honnan lehet ezt tudni, hogy nem miattam van velem, csak mert örül a lehetőségnek?
23/l 24/f
Nem tudom, hogy mibōl következtettél erre. Lehet, hogy más nōk is adtak volna esélyt neki, de ōk éppensèggel nem tetszedtek neki, tehát végülis inkább úgy fogalmaznám, hogy két év óta te vagy az elsō, aki tetszik is neki, meg esélyt adott. Lehet, hogy a magatartása nem a legjobb és kissé gyerekes, és ez nem tudom mennyire zavarhat téged:)
Én is örūlnék, ha évekóta nem lett volna kapcsolatom és végre összejön egy olyan személlyel, aki érzelmeket vált ki belōlem (mivel erre nem képes akármelyik nō), bár nem viselkednék gyerekesen.. de bennem is átfutna az az érzés, hogy “Végre szerelmes vagyok és van valakim”, - de ez nem olyasvalami, amit bárki mellett lehet érezni.
Szerintem ti nem tisztáztátok a kapcsolazotok státuszát. Most vagy találkozgatsz/randizgatsz valakivel és ismerkedtek vagy együtt vagytok/jártok/kapcsolatban vagytok. De ez meg már nem ismerkedés. Persze nyilván egymás megismerése teljes mertékben egy folyamat (ami évrkig tart) de azért összejönni olyanok szoktak akik a kezdeti ismerkedés után úgy érzik hogy passzolnak.
Szerintem ő már úgy veszi hogy ti egy komoly pár vagytok míg neked ez még nem egyértelmű. Tisztázni kene hogy kinek mi az ideális tempó, hányadán áltok egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!