Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális h ezt mondta?
az én párom is nehezen írta ki, hogy kapcsolatban, habár nála nem volt kitéve semmi.
és nagy hiszti árán írta át, miközben még poénkodott is, hogy így akkor nem hajtanak majd rá a csajok, ó.
szerintem várj még egy két hónapot, mert lehet még bizonytalan veled kapcsolatban és utána erőteljesen, ismételten hozd fel a témát. mert ha téged akar, igazán, akkor mindenki kiírja!!
csak az nem, aki nem akarja váltogatni, hogy hol kapcsolatban, hol egyedül, mert az égő.
szerintem egyszerűen nem érdekli, hogy mi van kiírva neki iwiwre. nyugi, amíg nem vagy biztos, hogy más miatt csinálja, úgy értem, nincs más jel, addig nem kell pánikolni.
17/L
3hónapja vagyunk együtt, az enyém is ezt csinálja, sőt közös képeket sem tett fel csak rólam egyet.
Pedig a volt barátnőjével egy csomó képük fennt volt, láttam mert akkor ismertem meg mikor már úgy szakító félben voltak:(:(
Még nem mertem szólni neki h miért nem tesz fel, mert én tettem, de úgy döntöttem h akkor leveszem.
azért az teljesen más, ha valaki nem közli ország-világgal, hogy párja van
és más ha ország-világnak hazudik, vagyis mást ír ki (mást hagy fent) mint ami a valós helyzet
szerintem meg igenis hagyj még neki időt, mert igenis bizonytalan még veled kapcsolatban
és most hagyd őt békén egy darabig ezzel.
váááárj
pár hónap után már jogosan háborodhatsz fel. most nem
vagy....
mióta vagytok együtt?
15:54es vagyok.
Most jött haza beszéltem vele, kivan akadva ideges, és a kérdezőt hordta el mindennek mert szerinte ez a kérdés az oka.:S:(
Tudtam h ez lesz..:( nem kellett volna még sem szólnom.:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!