Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális házasságba belefér a gruppen? Sok pasinak van olyan kívánsága, hogy lássa a feleségét szexelni egy másik pasival? Ez megtörténik több párral is?
általában nem szívesen adjuk oda másnak/kölcsön, ami a miénk és szeretjük, mert féltjük, hogy elveszítjük
ez belénk van kódolva
nem hit és vallás
akár tárgyakra is vonatkoztatható
ez ösztön
és csak akkor adjuk oda, ha nem értékeljük eléggé, mert pótolható
ez igazság
sztem pedig igenis még jó is tud lenni, de látom legtöbben maradnak az "utódnemzéses" prűd megközelítésnél, ez nagyon durva emberek
sztem meg pont akkor nincs szeretet már ha egy harmadik fél csupán eg ysex miatt be tud zavarni ... erről ennyit, akik nem merik csinálni, azok tartanak attól h netán ez levesz a szeretetből, ami amúgy is felszínes hiszen egy igazi mély szereteből nem tud levenni, sőt, megerősíteni tudja
de komcsi nem értem én ezt, mi köze van egymáshoz egy jó szexnek és a szerelemnek ????
aki ezt nem érti, az valahol nagyon máshol él sztem
hát ez az
a szexnek nem mindig van köze a szerelemhez
ezért nem értem, miért kell olyannal élni, akivel gruppenezik az ember
miért nem olyannal él, akit szeret
10 éve vagyok együtt a feleségemmel, előtte neki is volt gruppen kapcsolata nekem is.
Volt jó pár gruppen szex élményünk, beszálló sráccal és harmadik éve fix partnerünk van.
Imádom a feleségem és ő is engem. Nem kell attól rettegnie egyikünknek sem, hogy ellaposodik a szex vagy valamelyikünk félrelép. Kiegyensúlyozott harmonikus a házasságunk, tíz év után is. És három ember is tud szeretkezni.) És harmonikusan együtt élni.
Bár az igaz mindenkinek figyelnie kell a többiekre, nehogy valakit megbántson. A bizalomhoz, elfogadáshoz idő kell. Szerintem ez még mindig jobb mintha szereti egymást két ember, de a szex nem működik és félremennek. Nem a szexért vagyok a feleségemmel, az csak egy kiegészítése az együttlétnek. Az egyik lelki a másik testi dolog. Jah és nem azért van plusz srác mert kicsi a répa, vagy impotens lennék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!