Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális házasságba belefér a gruppen? Sok pasinak van olyan kívánsága, hogy lássa a feleségét szexelni egy másik pasival? Ez megtörténik több párral is?
"Sok pasinak"??? Nooooomááális? Hol az a "sok pasi"?
Ha a bnőmet meglátnám egy másik pasival smárolni, én akkora pofont adok a csávónak hogy egy hétig a fal adja a másikat. Hogy ha meg a bnőm akarta ezt, akk ennyi volt a kapcsolat.
Egy normális házasságba nem fér bele....
Egy olyan házasságba, ahol csak a sex a fontos, abba belefér....
HÁT GONDOLKOZZ EL!!!Milyen a ti házasságotok???
Egy normális férfi aki odaadóan feltételek nélkül szeret, nem bírná elviselni, hogy az ő feleségét egy másik fickó töcskölgeti az ő szeme láttára. Ezek szerint a te párod, vagy nem odaadóan szeret, vagy csak szimplán perverz, és nem jó férj!!!
sztem eg ynormális házasságba belefér, igen, nagyon is, sőt kifejezetten feldobja a szexuális életet
mi gyakran dobunk be harmadiknak egy srácot vagy egy lányt, a bnőm mindegyiklet nagyon élvezi, na meg persze én is, de kinek mi a baja ezzel ?? sztem irigykednek
Kapcsolata válogatja. Barátnőmmel kipróbáltuk 3-asban így is úgy is... Aztán nem jött be és élünk kettecskén boldogabban mint bárki akit ismerek.
Egy másik párnál haverom úgy szereti ha barátnőjét ketten dugják. (mármint ő és még valaki) Jól megvannak évek óta, és semmi jelét nem látom hogy valaha is elhagynák egymást.
Viszont tudok pár ellenpéldát mikor a 3-asból rossz dolgok jöttek ki. Azoknak ajánlom akik tényleg megbíznak egymásban, és nem csak a szex miatt vannak együtt.
Szerintem a monogámia nem törvényszerű, a tradíciók és vallások nevelték belénk. Uralkodóknak több ágyasa is volt mindig, van ahol a nőknek van több férjük, van ahol csak ideiglenes párok vannak ideig óráig... Akik megbotránkoznak csak azért teszik mert azt nevelték beléjük hogy ez rossz, fúj, meg miegyás...
Akiknek bejön csinálja, akiknek nem az ne...
Köszi a válaszokat.
Volt pár igazán érdekes hozzászólás, amúgy szerintem is valószínű, hogy a vallás, a hit, a nevelés hordoz sokmindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!